30

Hei Ida :-)

Nå høres (skrives) jeg kanskje litt desperat ut.. Noe jeg egentlig er.

Men saken er den at jeg og min søster skal til oslo i november og fordi vi ikke er så kjent i byen skulle vi gjerne trengt en 'oslo-guide'. Har googlet litt rundt på nett for å finne noe fornuftig, men til ingen nytte. Derfor MÅ vi spørre deg så pent om du vil gi oss en liten (stor) Oslo-guide? Enten på mail eller på bloggen, vi er takknemmelig for alt! Kort info: vi er to jenter fra Trondheim som er jevngammel med deg. Vi skal være i oslo fra torsdag-fredag. Skal overnatte på plaza og på nickelback konsert ca 19.00-01.00 torsdag kveld. Vi er derfor avhengige av å være effektive å få med oss godbitene på den korte tiden vi er i oslo. Vi er ute etter gode shoppingsteder (i alle prisklasser) og det samme når det gjelder matopplevelser. Vi tenkte oss på en uteplass i oslo etter konserten, finnes det muligheter for det? :) vi trenger generelle tips for et godt og effektiv Oslo opphold. Vi spør deg fordi vi begge leser bloggen din fast og kjenner oss veldig igjen i livsstilen din :-)

Beklager rotete innlegg. Håper på svar.

Mvh. 2 søstre som gleder seg vilt til jentetur :-D

hvor har du kjøpt den blå jakken din du har gått med i flere av innlegene dine ?

hei, jeg lurer også på hvor du har kjøpt jakken. haha den er sykt fiiin!

Hei, Ida! Kan du støtte oss og sette en liten påminning om "Vi vil at du skal leve <3" i bloggen din? Omså bare for en dag? Du kan lese om oss på Facebook, Altaposten eller nrk.no

Mvh. Milana

Hei Ida! Jeg ville i grunnen bare sende deg en melding og si at det er sykt kjekt å lese bloggen din. Det er sykt kjekt å lese bloggen din. Ha en fin lørdag! :)

Nina: så hyggelig! :-)

Hei Ida :)

Jeg har bare et spørsmål om hvor de fine hvite hyllene som du har i stuen er fra? Jeg føler jeg har lett verden rundt etter sånne :P Hjeeelp !

Martine: de er fra IKEA, og er bildehyller :-)

Tusen takk, Ida :) Da sjekker jeg opp der !

Skal du til Dubai snart. Kan du ikke invitere meg på en av disse festene hos sosieteten der.. Mener å huske du var på en fest på the Palm eller Jumeirha?

ps. Bor i Dubai

Hei Ida! Synes å huske at du i fjor kjøpte en nydelig jakke/kimono, blå med gullpaljetter. Hvis det stemmer, hvilket merke er den fra? Malene Birger? Ellers tusen takk for en morsom blogg, jeg blir alltid glad når jeg ser du har kommet med et nytt innlegg :)

Marte: hei! :-) nei, det var nok ikke meg. Men det høres ut som en fra fjorårets Ganni!

Hei Ida :)

Flott blogg ! Vi er en jente gjeng som skal

På jente tur 23 mai til Barcelona !

Har du litt reise tips derfra ? Shopping ? Restauranter mm

Håper du har mulighet for å svare !

Klem fra Ingrid :)

Ingrif: hei :-) så gøy!! Fra Barcelona har jeg dessverre ingen tips :-( har kun vært der veldig kort og ikke notert meg noe. Klem

Høye lesertall på bloggen!

Til dere som har høye lesertall på bloggen, Litt spørsmål til dere :) Vi er nok mange som lurere :)

*Hva gjør du for å få høye lesertall på din blogg?

*Hvor lenge har du blogget?

*Hva liker du å lese om på blogger?

*Har du sponsore til din blogg? Evt hva gjorde du for å få det?

*Hva skriver du mest om på din blogg?

*Har du konkurranser på bloggen din? Evt hvordan konkurranser?

*Kommenterer du mye på andres blogger? om ikke gjorde du det før?

*Hvordan kamera har du til å ta bilder med?

*Er du privat eller legger du ut alt om ditt liv?

*Har du hatt gjesteblogger på bloggen din? Evt hvem og hvordan fikk du han/henne til

å skrive for din blogg?

*Tjener du penger på bloggen din? Kan du leve av den?

*Kunne du tenke deg å vært gjesteblogger hos meg feks?

Ha en fin kveld :)

Klem

Hei

Jeg lurer på hva det er du studerer i Oslo? Har fått med meg at det er markedsføring men på hvilken skole? Har selv fått plass på Markedshøyskolen og er veldig usikker på hva jeg skal velge, men det virker som du er veldig fornøyd med ditt studie?

Oda: Hei :-) Jeg studerer på Markedshøyskolen, linjen jeg går heter markedsføring og merkevareledelse. Jeg er fornøyd i den grad at jeg ikke skulle ønske at jeg hadde valgt en annen skole eller et annet studie. Men i likhet med sikkert de fleste skoler, er det alltid noe man ikke er like fornøyd med. Noen av foreleserne er SÅ flinke og veldig inspirerende, andre er helt ubrukelige og dårlig til å lære bort. Hvis du skal begynne på MH må du være innstilt på en god del egenstudie, det er jo ikke såå mange forelesninger hvert semester, men det er egentlig bare deilig så lenge man har selvdisiplin nok til det. Lykke til med valget :-)

Hei Ida.

Av en eller annen grunn har jeg ikke oppdaget bloggen din før nå. Tror det er fordi jeg har kjent så mange kjipe folk med navnet ditt at jeg ikke gadd å gå innom.

Det ser jeg var en stor feil! Takk for at du finnes, Ida. Du virker jordnær og søt! Jeg blir fast leser fra og med i går :D

Solveig: så hyggelig, velkommen skal du være :D

Hei Ida :)

Plutselig havnet jeg innom bloggen din!

Fast følger f.o.m i dag, må bare få følgt deg først!

Haha!

Hvilke kamera bruker du når du tar bilder? :-)

Klem fra meg!

alicehamran: hei, så hyggelig! Jeg bruker Olympus Pen med 45 mm linse :-) klem til deg

Hei Ida! Jeg skal snart til Gran Canaria, og har sett at du har vært der.. Lurte på om det er sephora der? Eller noen butikker som selger mac sminke?

Takk på forhånd :D

Jette: Hei! :-) Det vet jeg dessverre ikke, har aldri handlet Mac på Gran Canaria. Men hvis du finner det så ville jeg søkt om de har på kjøpesenteret i Vecindario eller et sted på Meloneras. Lykke til og god tur!

Hei Ida! Jeg er med på den konkurransen du har i forbindelse med Startshop, men la *flaut nok* ikke merke til at det sto at kommentaren måtte bli godkjent før den blir postet. Så da den ikke ble postet, så har jeg kanskje skrevet "et par" til. Jeg beklager dette, og håper jeg fortsatt kan være med :)

Cornelia M-K

Hei.

Jeg har bedriftøkonomi på markedshøyskolen og innsett nå at jeg kommer til å stryke. Lurte på om jeg kunne fått nummeret eller mailen til den privatlæreren som hjalp deg?

Tusen takk, klem Cornelia

Cornelia M-K: hei! Uff, så kjedelig :-( ettersom hun selv har eksamener og skal hjelpe meg en dag denne uka tror jeg nok ikke det går. Kanskje du kan etterlyse en privatlærer inne på MH sin Facebook-gruppe? Håper du finner ut av noe! Klem

hvem er du?

Hei Ida!

Jeg har sendt deg en epost, håper du svarer på den :)

Hei!

Hvilket kamera er det du bruker til å ta bildene på bloggen med?

Linn Aarrestad

Hei

Vi er 6 jenter fra Belset ungdomsskole. Vi holder på med et skoleprosjekt om glemte kriser. Vi har valgt å ha om krisen som befinner seg rundt Tsjadsjøen. Krisen handler om flukten fra Boko Haram som er i dette området.

Prosjektet er at vi skal lage en blogg om dette temaet. Vi trenger hjelp med å få flere lesere, derfor hadde det vært hyggelig om du ga oss noen tips om hvordan man kan gjøre bloggen bedre og hvordan man kan få flere lesere.

https://www.facebook.com/linn.aarrestad.3/posts/119655638507163

Skriv en ny kommentar