IN MY SHOE BOX

Jeg går aldri lei av "de små sorte", og nå i høst har jeg utvidet fra bare svarte, til svarte med gulldetaljer, svarte med sølvdetaljer, sorte med gap i hælene, sort matt, sort lakk... Jeg som vanligvis ikke bryr meg noe særlig, jubler over høstens skomote. Den passer meg så fint fordi den er enkel. Og sort - med beskjedne, men tøffe detaljer. 

Her er mine favoritter 


1. Høye støvletter fra River Island med 2,5 cm hel. Elsker disse! Spesielt fordi de har strikk i sidene, kan tenke meg at de er verdens mest komfortable. Så yes, det var disse som ble klikket hjem til meg i kveld, ser fram til å bruke dem. Kan kjøpes her for kun 599,-.
2. Audry Boot fra Notion1.3 er sykt fete. Elsker detaljene med metallplater. Kan kjøpes her.   
3. Boots i ekte skinn fra River Island. Elsker River Island, kan vi please få en butikk i Norge snart? Skoene kan kjøpes her. 
4. Disse skolettene fra Sixtyseven har jeg, de er supergode å gå i. Litt enkle, men fine. Fåes kjøpt her
5. Enda et par skinnboots fra Sixtyseven, litt kraftigere og med lav hel. Finnes her

Kan folk være så snille og slutte å gå i de skyhøye Jeffrey Campbell-styltene nå? Jeg syns det er så himla stygt. Og så føler jeg meg så innmari lav ved siden av dere. Neida, men... Jeg er sikker på at det er en av de tingene vi kommer til å le oss i hjel av om 10 år. Det ser jo helt spaca ut. 

Adlinks

9

Det er så mange fine sko! Elsker sko-moten for høsten jeg også

Kan du skrive litt om det å bli fettfryst funker?

Hei! Støvlettene fra River Island må jeg klikke hjem med en gang, men jeg har et lite spørsmål. Jeg bruker 38 og 39 i sko, så er litt usikker på hvilken størrelse jeg må ha. Vet du noe om hvordan disse er i størrelsen?

Så flink du er å blogge gode innlegg for tiden, Ida!

Vi liker :D

www.tamt.blogg.no

Silje: har kun topp og kjole fra River Island, og de er hvertfall helt normale i strl :)

Nå gikk det opp for meg hvorfor jeg har så stor sans for bloggen din; vi er helt enige når det gjelder de Campbell-skoene!

Liker at det er så inn med ridesko :) Skulle tro at alle skulle ut på ridetur.

hvor mange år er du?

åå, digger de!

Skriv en ny kommentar