hits

jeg tør virkelig ikke å se meg selv på tv

20.10.2009 - 17:18 Ingen kommentarer
I går ble Studio 5- programmet hvor jeg var gjest sendt, og jeg ba til Gud om at kjæresten (som jeg tilfeldigvis befant meg hos) ikke hadde Kanal FEM. Det hadde han ikke, selv om han prøvde for harde livet å skaffe den. Fjoh. Så måtte jeg selvfølgelig essemesse vennene mine for å høre hvor på drite-seg-ut-skalaen jeg befant meg, men som de gode vennene de er, fikk jeg bare tilbakemeldinger om at jeg var vakker, reflektert og gjorde det veldig bra. Det tror jeg veldig lite på - og det er absolutt ikke meningen å fiske etter komplimenter, for det er ingenting jeg er dårligere på å ta i mot.

Var det noen av dere lesere som så showet? Jeg sitter og venter på at de skal legge det ut på nettsiden sin, da skal jeg sitte bak en pute og dø av meg selv - selv om det sikkert ikke er så veldig ille. Det er bare noe med det å se seg selv utenifra og høre sin egen stemme jeg ikke er så stor fan av. Legger så klart ut direktelink når showet er lagt ut på nett!

I kveld, kl. 22.25 kan dere følge med på TV2 Zebra hvis dere vil se meg gjeste Showman med Håvard Lilleheie! Jeg derimot, tenkte meg en tur på kino. Av og til kan det være bra å få dårlige nyheter av andre, i stedet for å erfare dem selv.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar