hits

er det karma, eller hva skjer?

07.01.2010 - 14:05 Ingen kommentarer
Kan noen fortelle meg HVORFOR jeg alltid ser ut som en sugg når jeg treffer deilige mannfolk på gata, og når jeg må holde døra for nye (fine) naboer som kommer bærende på tingene sine? Det slår faen meg aldri feil, og i dag var intet unntak. Både deilig mannfolk på gata og nye naboer - great. Jeg, som har spist sunt og trent kjempebra i heele 2010 (kremt), hadde selvfølgelig tatt med meg kleinheten min bort på Mc Donalds og hamstret inn nok til meg selv og tolv unger.

Den kjekke mannen jeg alltid møter når jeg ser ut som jeg går i søvne får jo aldri vite at jeg faktisk pleier å se oppegående ut, og at jeg så alldeles ikke spiste den hamstrede Mc Donalds- maten. Jeg ble rett og slett så irritert over at nuggetsen ikke får plass i dip'en, så jeg avlyste like greit hele måltidet. Jeg mener, hvilken gjøk er det som har bestemt størrelsen på nuggetsene i forhold til dip'en - eller omvendt?! Arg.

Her er dagens KLEINBILDE:

Joooo, og så! I går hadde jeg jo fotoshoot med Christopher. Jeg var litt utilpass foran kameraet i går, så god venn som han er, blandet han verdens beste Christopher- drink til meg, og etter et par drinker og noen shots, var fotoshooten virkelig i gang. Kjempegøy! Skal ned på kontoret hans på JT- studio og se på bildene nå, det blir spennende : ) Alle klare for ny header, eller?!

Takk for hjelpen, vennen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar