dagens hete tips

Dagens hete tips fra meg er  å skru av lyden på mobilen hvis du skal snikfotografere meg på trikken. Spesielt hvis du sitter alene, og vi begge står i fare for å havne i verdens kleineste og pinligste situasjon. Jeg ble så flau på dine vegne at jeg helt glemte å skjelle deg ut, men det var kanskje like greit. For all del, jeg er sikkert et morsomt fotomotiv når jeg sitter på trikken.

Når vi først er i gang med leserirritasjon (misforstå meg rett, jeg forguder leserne mine), så kan jeg meddele at jeg ble vekt av et par ivrige lesere i dag. De ringte, ringte, ringte, ringte - sendte meldinger og ringte. Da jeg stod opp trodde jeg kanskje bloggen min hadde blitt hacket eller at noe annet festlig hadde skjedd. Men neida, jeg hadde blitt vekt for å svare på en skoleoppgave. Jeg ble en smule.... Sur.

Men ferdig med den saken! I går var Mariabestis på besøk i Oslo, så vi koste oss på Lektern med Idabestis og et par andre chicks før vi gikk på en liten shoppingrunde.

Mariabestis, Ragnhild og enda en Ida.

Fina på jakt!

Det er så sjeldent jeg kjøper slike småting fordi jeg får så mye gjennom bloggen, så var nesten litt deilig å kjøpe noe selv. Kjøpte noe jeg kjøper hvert år: ESCADA SOMMERDUFT! Det er nesten synd at den skifter duft hvert år, for for tre- fire år siden luktet den helt meg, men den var ikke så verst nå heller. Flere enn meg som hamstrer Escada når sommeren kommer? Hehe, så vet dere i hvert fall hva jeg lukter.

Kjøpte også nytt solpudder fra Clinique, yndlingsglossen min fra Clarins og litt undertøy- småtteri. Ytterst nødvendig, altså. Heh.

0

Skriv en ny kommentar