gjett hva jeg skal i morgen

... Jeg skal på konsultasjonstime hos Be One, for restylane i leppene! Nevnte det for dere for et par dager siden, og merkelig nok var det ikke slik at flertallet raste mot meg og kalte meg et dårlig forbilde.

For å være helt ærlig, så forstår jeg veldig godt hvorfor folk syns at slike ting er skremmende, det er jo på en måte fikling med det naturen har gitt oss, og det kan gå galt. Det er derfor man må lete litt og finne den rette til å utføre sånne ting, og nå tror jeg at jeg har funnet den rette. Ble kontaktet av Jon som har gjort leppene sine hos Petra på Be One i tre år, og etter litt googling fikk jeg bekreftet det han fortalte meg: hun er nok den beste i Norge.

Jeg er veldig fast bestemt på at jeg ikke skal ha noe nebb. Jeg kommer aldri i verden til å ende opp slik:

Hver sin smak når det kommer til fiksing av utseendet, altså! Jeg skal bare så vidt forstørre leppene litt, og jeg skal selvfølgelig ikke følge på med silikon, botox og rumpeløft - ikke enda, i hvert fall! Hehe. Så mamma og pappa, ta det helt med ro. Det er ikke det at jeg ikke er fornøyd med det dere har gitt meg, jeg har bare lyst på en liten forandring for moro skyld.

Så får vi se da, etter konsultasjonen! Om jeg feiger ut eller om jeg legger meg på benken og får meg en deilig trutmunn! Jeg håper selvfølgelig på sistnevnte, gleder meg utrolig mye.

0

Skriv en ny kommentar