i dag har jeg fikset leppene!

I did it! And I did it veldig naturlig. Petra var kjempeflink, så jeg fikk faktisk ikke panikkfølelse en eneste gang. Vi snakket litt sammen først - hun forklarte litt, og jeg spurte litt og forklarte hva jeg var ute etter. For å si det sånn, hvis du vil ha nebb eller Negar- lepper, så går du ikke til Petra. Der handler det om at det skal se naturlig ut.

Vi tok superlite i dag, sånn at jeg kan få følelsen av hvordan det er før jeg kommer tilbake og tar mer. Er kjempefornøyd, men har faktisk lyst på litt til, jeg har noen steder i overleppa hvor det er plass til litt fyll, foråsireslik!

Er dere klar over hvor vanlig restylane i leppene faktisk er blitt? Her i Oslo er det plutselig noe "alle" har. Hvis dere har noen spørsmål ang restylane, kan dere bare spørre i kommentarfeltet, så kan jeg få hjelp til å svare på dem : )

Her er hjemmesiden til Be One, de holder til midt på Solli plass - kjempeenkelt å finne fram. Hvis du først skal gjøre det, gjør det på Be One. Nå kan i hvert fall jeg gå god for at man er i trygge hender der. Det er forresten ikke grenser for hva de gjør på Be One! Hårfarging, makeup, restylane, parfymeri - verdt å sjekke ut enten du ønsker lepper eller ei!

Petra og jeg. Fresh dame! : )

Og tusen takk til Jon som satte meg i kontakt med Petra! Han er forresten en kjempeflink makeup artist, og nå har han fått seg enda en jobb hvor han skal fronte Max Factor! Gratulerer så mye  : )

Dere er vel kanskje spente på å se resultatet? Jeg er fortsatt litt nummen og småhoven (kom hjem for ti minutter siden), men jeg syns likevel det ser ganske naturlig ut. Får ikke sminket meg eller tatt noe på leppene før det har fått fire timer, så jeg tar nye bilder når jeg er litt freshere også. Men her er jeg altså i nuet:

Ufresh som faen, men dere fikk i hvert fall en liten titt på leppene! ; ) Hva syns dere, var det sååå skummelt?

0

Skriv en ny kommentar