kyss meg

I går var jeg hos Petra Eckman nBe One og fikset lepper igjen! Jeg hadde massert ut så å si all restylanen fra forrige gang, og siden vi tok så lite var det ikke stort mer igjen. Vi tok jo så vidt noe i forrige gang, men denne gangen har vi altså brukt en hel sprøyte.

Mange av dere har spurt om priser, linker til hele prislisten her. Restylane- priser står nederst til venstre!

Ble superfornøyd denne gangen også! : ) Og så kan jo dere helnorske jantelov- kjipinger komme og si at jeg ser ut som en and og er et dårlig forbilde for unge jenter, men det gjør det jo egentlig bare morsommere for meg, for jeg syns jeg ble så fin! Føler bare for å nevne igjen at Restylane er et 99% naturlig stoff, det varer i maks et halvt år, og hvis du syns det blir for mye, er det bare å massere leppene til det minsker. Helt ufarlig, spør du meg!

Neste bilde tok jeg nettopp. Hevelsen er snart gått helt ned:

I love it! : )

Mange har spurt om å se bilder av leppene før jeg tok noe i dem også. Det er egentlig bare å bla i bloggen, men her kommer et:

Greit, jeg fant kanskje det verste og mest innskrumpa bilde, men må bare understreke hvor mye jeg liker forandringen, hehe. Innbiller meg at jeg ser mer kissable ut nå.

Vet det kan være litt risky av meg å skrive om slike ting, derfor vil jeg bare understreke at den eneste jeg kan gå god for er Petra på Eckmann. Jeg har aldri prøvd meg hos andre klinikker, så jeg vil råde alle til å researche en del før de går til noen og får gjort slike inngrep. Kjenner noen som valgte feil og endte opp med skrekklepper!

Hva syns dere om mine nye lepper? : ) Skal ikke ha noe større nå altså, hehe.

0

Skriv en ny kommentar