inkasso- bloggen

Hei. Dere vet, jo lenger man lar en regning lille uåpnet, desto vanskeligere blir det å åpne den. Sånn har det vært for meg når det gjelder bloggen de siste dagene. Fullstendig blottet for inspirasjon og blogglede, og jeg vet jo hva slags kjeft det fører med seg.

Men nå er jeg altså her. Lettet over min "uåpnede regning". Jeg er fremdeles ikke helt på topp. Besøket mitt og jeg skal ned til byen og kjøpe Two and a Half Men på DVD nå, vi ER så hekta, og blir like skuffet hver gang TV3 sender en episode vi har sett før. Noe som skjer relativt ofte.

Hadde alle en fin 17. mai, forresten? Jeg kan ikke fordra 17. mai. Dagen startet selvfølgelig med å ikke ha noe å ha på. Jeg syns bunad er dritstygt, men det er nesten jeg vurderer å gå til anskaffelse av en, bare for å gli inn i mengden. Hvordan glir man forresten ikke inn i mengden på 17. mai? Isspisende grinerunger, brautende bunadmammaer og drittleie dresspappaer med svetteperler i panna trekker ut i gatene og utgjør en ganske maurtue- lignende tilværelse. Jeg ble så svett! Hello. Jeg blir småpanisk av å sitte på en full trikk, det hjalp ikke at det nærmest stod folk klint inntil ytterdøra mi da jeg skulle ut en tur.

Jeg avsluttet min 17. mai i femtiden. Besøket mitt ble med meg og kjøpte mat, og så begynte vi på hjemoverveien. Det minner meg på at drittunger som sprayer confetti, faenskap og farger ut av sånne spraybokser burde vært dømt til dødsstraff. Før jeg visste ordet av det var jeg rosa fra topp til tå, og min mannlig følgesvenn hadde dyttet en liten unge og tatt fra han sprayboksen. Priceless! Så dro vi hjem og sov til det ble kveld. Hurra for Norge, godt det er et år til neste gang!

Er jeg den eneste som vil gå i hi på 17. mai? Må bare understreke at jeg ikke er 100% normann, kanskje det er derfor jeg mangler litt av denne... Gleden.

0

Skriv en ny kommentar