for ingen visste jo hva restylane var fra før...

Både Dagbladet på nett og i papiravis trykte en sak om at en eller annen Pettersmart syns det er skamløst av meg å blogge om at jeg har tatt restylane i leppene. Til min store skuffelse:

"Kommentarfeltet er stengt på grunn av hets."

Søren heller. Jeg elsker jo hets, som et bevis på hvor mye folk bryr seg om meg og hvor interessant folk syns jeg er, egentlig uten noen som helst grunn. Mennesker som legger seg opp i andre menneskers (spesielt fremmede mennesker og bloggeres) liv på en negativ måte, er jo levende bevis på at det må opprettes flere fritidsklubber, hoppeslott og kaffemøter for bitre alenemødre rundt omkring.

Som et resultat av at jeg er nogenlunde fornøyd med meg selv og mitt eget liv, kunne jeg aldri funnet på å bli sint fordi en eller annen ung og hjerneblåst blogger banner i blogginnleggene sine eller legger ut et bilde av seg selv med sigg i kjeften. Det må være vondt å ha det så kjipt med seg selv at man går inn på en blogg og finner et eller annet å rakke ned på.

Når det er sagt, så kan jeg jo også kommentere den konstruktive kritikken (fremmedord) av denne skjønnhetsbloggingen, siden det også har vært et tema. Jeg er jente. Jeg er 19 år. Jeg er relativt oppegående, og forstår forskjellen på rett og galt. Men samtidig har jeg en rebelsk side ved meg som bare har lyst til å be folk om å ta en chill-pill, puste ut, senke skuldrene og slutte å bite seg så mye i leppa. Jeg har ikke bedt om å være et forbilde for datteren din. Det har du selv, kjære deg. Om datteren din kommer til deg og sier at: jeg vil ha større lepper, sånn som Ida Wulff, så er det du som har gjort en jævlig dårlig jobb om datteren din to uker senere sitter med to ballonger i trynet.

Jeg forstår selvfølgelig at mange unge jenter tar til seg det jeg skriver, men jeg tror også at de som hører på meg vet at jeg aldri ville oppfordre unge jenter til å fikse på utseendet sitt. Leppene mine er ikke noe jeg har fikset på fordi jeg har komplekser og syns jeg er stygg, jeg syns rett og slett bare det kunne være gøy å prøve med en liten forandring. Når det gjelder slike behandlinger, kan nok alle barnehagemødre ta det med ro, det er jo tross alt 18 års-grense, så barna deres har nok av tenketid. Jeg er allerede last year, så om noen skulle bli så utrolig påvirket av meg, så er jeg nok skikkelig ukul når de er gamle nok til å sette et par sprøyter.

Jeg tror det viktigste når det kommer til utseendet er å ikke gjøre noe for andres skyld eller fordi andre gjør det, men for å føle deg bedre selv. Om det så handler om å skifte hårfarge eller sette inn silikon. Føler man seg bra med seg selv, er det ingen som kan gjøre noe verken for eller i mot.

FOTO: STELLA PICTURES

Passet så bra at de la ved dette bildet, for det neste som skal fikses på er de forbanna føflekkene jeg har i trynet, hehe. Montro om Dagbladet har agurktid da også? Kanskje jeg kan få sånn egen "denne uken fikset jeg på dette"- spalte. Min glede å bidra litt.

PS. Det var visst bestis- Michael som hadde fått Dagbladet til å stenge kommentarfeltet, så snilt og omtenksomt, but still! Lovelove.

0

Skriv en ny kommentar