hits

nå har jeg vært hos kreftforeningen

05.08.2010 - 16:15 Ingen kommentarer
Nå kommer jeg rett fra et hyggelig møte hos Kreftforeningen! Skal samarbeide litt med dem igjen, om et spennende prosjekt som jeg foreløpig er nødt til å holde hemmelig. Men dere skal i hvert fall bli inkludert til de grader når prosjektet setter i gang, så det blir bra!

Føler det er så deilig å bruke stemmen min til noe annet enn å fortelle om lipgloss og synge helt forjævlig på Singstar. Jeg har jo støttet litt opp rundt Kreftforeningen før også, da det gjaldt Rosa Sløyfe- aksjonen, og nå gjør jeg det igjen. Det gjør godt for andre, og det gjør godt for meg selv å kunne hjelpe til litt.

Herregud, jeg er verdens dårligste på å finne fram i Oslo. Føler meg som en turist, der jeg går rundt med kartet på iPhonen, og vender den opp, ned, fram og tilbake for å finne ut om jeg egentlig er i riktig bydel i det hele tatt. Byen er jo full av turister som står og bruker hele filmrullen sin på å fotografere fontenen i Spikersuppa, og kids som løper ville rundt i pausen sin på Norway Cup, som om Oslo var verdens kuleste sted. GODTERIII!! MÆCCERN!! SHIT, SE EN SIGØYNER PAKKET INN I GULL! VI GIR HAN PENGER A!

Jaja, ville vel bare understreke at jeg ikke er en av dem. Jeg har bodd her i et år. Jeg eier bare ikke stedsfornemmelse eller retningssans.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar