hits

ta deg en skive

12.08.2010 - 14:39 Ingen kommentarer
God morgen! Herregud, så irriterende det er å sove til klokka er over ett på en solskinnsdag. Det er sjeldent jeg sover så lenge, men i mamma og pappa sin seng kunne jeg sikkert sovet to døgn i strekk. Da jeg la meg i sengen deres fikk jeg streng beskjed om at Bella ikke skulle inn på rommet, men likevel våknet jeg med Bella brummende ved siden av meg. TRE ganger, måtte jeg reise meg opp i halvsøvne, kaste ut katten og dobbeltsjekke at jeg hadde lukket døra. Men en eller annen spøkefull sjel har tydligvis åpnet døren og sluppet inn katten hver gang jeg har sovnet. Så i dag våknet jeg ved siden av dette lille kreket:

Hvem har hjerte til å si nei til noe sånt?! Akk.. Og i tillegg smågrynter hun i tillegg når jeg sier "Bella, neeei, her skal ikke du være", og da klarer jeg i hvert fall ikke. Blir helt sånn; ntåååww. Æsj.

Det er så trist å se på en innekatt på en utedag. Så i dag lagde farfars kreative hender et halsbånd og et bånd, så jeg kunne ta med meg Bella ut på gresset. Hun er jo ikke vant til bånd, så hun brukte vel cirka en halvtime på å prøve å bite av seg halsbåndet, og da hun endelig ga opp det, ble det HÅP. Den halvblinde katta fikk nemlig øye på en gresshoppe, og brukte rekordhøye 15 minutter på å avslutte det hoppende livet. Men men, øvelse gjør mester.

... Etter litt leking i gresset, børsting av pelsen og vasking av to trøtte øyne (for ordens skyld, må jeg bare nevne at det her er katten jeg snakker om), ble det tid for at magen min trengte litt frokost. Herregud, jeg spiser aldri frokost, men jeg tror alltid at jeg skal klare å bli et bedre menneske når jeg er hjemme hos mamma og pappa. Så jeg finner et brød. Som jeg skrev til dere her for litt siden, har jeg kjøpt ETT brød etter at jeg flyttet til Oslo, jeg er rett og slett ingen brødperson. Brød er dritt, det er rett og slett så ufattelig  kjedelig. Men men, tenkte jeg, og fant noe å ha på brødet. Og så ble det egentlig ikke så verst. Og jeg spiste to brødskriver. Mer brød enn jeg har spist tilsammen i år. Så gratulerer til meg selv.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar