selvfølgelig kjøpte jeg meg katt for deres skyld

God morgen. Ut av det blå bestemte jeg meg for å stupe kråke i senga da jeg våknet i dag. Tenkte liksom at siden sola skinte inn av persiennene, ville det bli litt sånn "oh happy day", som på film hvis jeg gjorde det. Så gjorde jeg det, og kræsjet kraftig i den stygge TV'en som står ved fotenden. Noen som vil ha en TV?

Så fant jeg fram laptopen som selvfølgelig lå under hodeputa mi som vanlig. Vi bloggere må ha Macen close, i tilfelle vi opplever at vi har noen superinteressante tanker eller superekstreme følelser som må ned på "papiret". Jeg begynte å lese bloggkommentarer, og her er et utdrag fra en av dem:

Eg føler litt at alt du gjør i livet er for bloggen. Så hvis du kjøpte Bella for å få lesere, for så å reise bort fra Bella, for å få lesere..sier det alt om hvor besatt du er av denne bloggingen. Det skal ikke være slik Ida. Du skal skrive om det som skjer i livet ditt. Ikke skape hendelser for å få lesere.

Selvfølgelig kjøpte jeg meg katt for å få lesere. Det er jo så sykt interessant at jeg har en hvit pelsdott vandrende rundt i stua. Og vet dere hva? Jeg knuser hjertet mitt, drikker vin, tar meg en dusj her og der, og spiser sushi til middag og knekkebrød til frokost -bare for å få meg lesere. For sånt er så superinteressant. Og ja, jeg glemte at jeg skal reise verden rundt uten å ta med katten min, bare for å framstå som en dyreplager, for det skaffer jo enda flere lesere. Milde moses. Du som skrev den kommentaren er jo mer hjernedød enn jeg prøver så hardt jeg kan å framstå!

Og for de som virkelig lurer på hvor jeg skal gjøre av lille Bella: selvfølgelig kan hun ikke være med meg verden rundt. I første omgang skal Bella bli her hjemme i leiligheten sammen med samboer, og så skal hun mest sannsynlig bo hos en venninne av meg oppi gata som er Bellas aller beste venn. Så ikke bekymre dere, hun blir ikke nistepakka mi på flyturen.

Og så fikk jeg denne kommentaren:

Skal du virkelig reise på EF Språkreiser? Er du 14 år, eller hva?

My mistake. Jeg mente selvfølgelig at jeg skulle reise på EF språkskole. Det er for en litt eldre aldersgruppe, så når man reiser er man helt på egenhånd. Så har vi fått klarhet i det. Og jeg tror forresten det blir LA! Men helgeturer til Santa Barbara, ettersom dere skriver så mye bra om stedet.

Jaja, på tide å komme seg i dusjen. I dag skal jeg på Be One og fylle litt i leppene mine - bare for å få lesere så klart, og for at Dagbladet som har agurktid skal få noe så skrive om igjen. At jeg tar litt restylane i leppene er tydligvis verdt en helside, så det setter jeg jo stor pris på. Og i kveld blir det piker, vin og sang! Har dere ikke lagt merke til hvor rolig jeg har blitt? Sist gang jeg var med på fest og farger var lørdag, og gangen før det igjen var det også lørdag. Flinke Ida. Hei så lenge!

0

Skriv en ny kommentar