på tide å kysse mer

Nidar kjører for tiden en kyss mer-kampanje, og tanken er selvfølgelig å få nordmenn til å kysse mer. De stiller opp med førstehjelp i form av frisk pust med den nye tyggepastillen "Relax".

Om dere ønsker å prøve den nye pastillen, kan dere sende en SMS med "RELAX IDA" til 2310. Da mottar dere en melding som dere kan vise fram på Narvesen, og så får dere den gratis! Men da må dere selvfølgelig love å kysse mye, mye mer.

Join Facebook-siden her, og delta i konkurransen om kinobilletter på bakerste rad. Vi vet jo alle hva som pleier å skje der?

Ikke glem å pinge din kysse-historie på Side2blogg!

Dagens funfact: Når folk forbereder seg på å kysse, er det 44% som fukter leppene. 20% legger hodet på skakke, og 3% syns det er viktig at kysset er langt. Bare 8% syns at det må brukes tunge for at det skal være et godt kyss. Kilde: nidar.no.

Ps. Fikk spørsmål om hvor mye det koster å sende SMS. Det er vanlig SMS-takst, så det varierer fra abbonement til abbonement. Men hvis det vanligvis koster deg 1 krone å sende melding, koster dette deg også 1 krone : )

0

Skriv en ny kommentar