buss til hollywood, trokke det

LA-tid: 00.09

Kvelden har tatt Los Angeles bakfra, og det har allerede vært mørkt i over seks timer. Det er vinter her. Snømenn, juletrær og julesanger som spiller i full harmoni med palmer, solskinn og strender. Rart. Men veldig fint.

De to siste dagene har jeg bare slappet av. Når det først er helg her blir man jo opptatt av å gjøre mest mulig, så det er liksom aldri noen avslapningstid. I dag begynte jeg heldigvis sent på skolen, så jeg fikk sovet ut og gått meg en tur før skoleklokka ringte inn.

Jentene og jeg har funnet et shoppingsenter som kun ligger ti dollar med taxi borte fra skolen. Mye bedre å skrive i taxi-penger enn i kilometer. Ingen går dit uansett. Det heter Del Amo Fashion Center, og er utrolig bra. De har Urban Outfitters, Victorias Secret,  Macys og en del andre butikker som er bra på sko og kjoler. Det er en stor og fin kino der også! Vi så Harry Potter der i går.

Og før vi så Harry Potter, bestemte vi oss for å ta BUSSEN til Hollywood. Vi har tatt så mye taxi at vi tenkte det kunne være godt for både samvittigheten og lommeboka å ta litt buss. Jada, kan godt hende det, men fy faen. Tre busser og tre timer senere var vi på plass - vi dro visst midt i rushen. Selv om det er rush hele tiden. Det eneste positive med turen var at vi kom i snakk med masse morsomme mennesker. Lo en del, for å si det slik. Elsker at alle prater med alle her.

Lunsj på Good Stuff før vår lange ferd til Hollywood.

Utenfor Madame Tussauds. Følte meg som et feit dråg ved siden av Angelina Jolie og Buffy-vampyr-jenta, så ingen bilder derifra for nå.

Når jeg får hjemlengsel sitter jeg bare og slapper av litt i en skobutikk. Samt kjøper noen sko. Haha, føler meg hjemme der. Nei, nok tull. Det er faktisk NATTA her! Og jeg skal tidlig opp. God natt.

0

Skriv en ny kommentar