av rødt, hvitt og blått liker jeg bare hvitt

Jeg skal ikke spre en haug av negativ energi til alle dere som løper rundt i blubbete bunader og spiser is og wiener-pølser til den store platinamedaljen. Dere vet sikkert at dere ser ut som idioter fra før, men så lenge dere koser dere er det greit for meg. Jeg liker i grunn ingenting ved 17. mai. Jeg misliker barn som tigger, jeg misliker russ og jeg misliker store mengder med svette mennesker. Det norske flagget er heller ikke noe å flagge for. Rødt og blått er slitsomt, flagget skulle vært helt hvitt. Hvitt står for fred, og det hadde vært ypperlig med litt mer fred på denne dagen.

Hjemme hos meg er alt bare hvitt. Jeg droppet til og med å bli med for å se på kusinene mine i barnetoget, bare så jeg kunne vandre rundt hjemme i dette hvite huset.

Før jeg pynter og sminker meg litt mer (eller ikke), vil jeg gjerne tipse dere om et tilbud Neglhuset har ut denne måneden! For selv om ikke bunad er noe fint, går det an å se fin ut på andre måter. Nå kan dere få manikyr og pedikyr til den nette sum av 1100,-. Det er en super pris, og så absolutt verdt pengene. Damene på Neglhuset lager kjempefine negler, og vet dere hvor mye bedre sommeren blir når man har pene tånegler?! Jeg går i hvert fall mye i åpne sko, og det er ganske slitsomt å krølle tærne sine i frykt for at de skal bli sett.

Jeg skal til Neglhuset og få pedikyr denne ungen, manikyr og vippeextensions er allerede på plass. Åh, så fin jeg er - uten bunad! Sjekk nettsiden til Neglhuset for å booke time. De holder til i Oslo, inn en sidegate i Karl Johan.

Sommer-pedikyr jeg fikk før jeg dro til Thailand i fjor. Tror det blir litt mindre blomster denne gangen!

Jeg fant et flagg i det hvite hus! Så da får dere litt flagg på Idawulff.com i dag også.

I og med at jeg ikke betaler for tjenestene hos Neglhuset er jeg pålagt å informere dere om at deler av dette innlegget er reklame-basert. Reklame-basert, reklame-basert, reklame-basert. Ikke la dere lure!

0

Skriv en ny kommentar