hits

in da cløøøb

13.08.2011 - 14:19 Ingen kommentarer
Dere kan tro jeg koser meg i farmors bursdag! Partytelt i hagen, vinen flyter, og slekt og venner fra Danmark, Norge, Sverige og USA er samlet. Fantastisk mat (vi er fortsatt på forretten), og jeg er på mitt sjette glass med vin. Siden jeg flyttet fra Danmark i såpass ung alder, har jeg nemlig ikke lært meg alle de danske sangene. Og det er jo selvfølgelig laget sanger til farmor i lange baner, med en eller annen velkjent melodi som alle kan. Utenom meg. Så for hver setning tar jeg en slurk med vin i stedet. Og så joiner jeg på "tre lange og tre korte". Altså "Huuurra, huuuurra, huuuurra, horrahorrahorra".

Nei, nå har jeg fått nok av sanger med melodier jeg ikke kjenner til. Så grunnen til at jeg egentlig sitter på Pc'en nå, er fordi jeg printer ut min egen sangtekst. Melodi: On the floor - Jennifer Lopez. Og jeg har prøvd meg på dansk tekst, så nå blirre party i hagen!

Og så må jeg jo bare sende ut en liten gratulasjon til min spreke, fargerike og eventyrlystne farmor som fyller 70 år i dag! Gratulerer med dagen, farmor! Jeg kjenner ikke mange som har bestemødre som sykler i fjellene i Frankrike, er reiseleder i Burma og som i tillegg er på Facebook. Huuurra, Huuurra, Huuurra! Horrahorrahorra!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar