www weekend com

Hei og hopp! Hper alle har hatt en super helg. Det har jeg. Men til gjengjeld tar det lang tid komme seg etter en slik helg. Jeg har stort sett bare vrt med gode venner og kost meg, og p lrdag hadde vi vorspiel hos meg og dro ut p byen. Jeg fler meg nesten for gammel til dra p byen, for jeg blir jo s sykt drlig etterp. Men nr man har hatt det gy og ledd masse er det vel verdt det?

Bilder fra vorspiel og bytur p lrdag.

Stian og Kjetil hjalp meg med rydde og pante flasker p sndagen. S som en belnning til oss selv, kjpte vi sushi og vrruller, samt at vi lagde en rett med reker ved siden av. Det finnes virkelig ikke noe bedre! Pappa har laget det i alle r, og jeg syns nesten jeg lager det like bra. Og hvorfor gjr jeg det, jo fordi det er s INNMARI enkelt! For f verdens beste reker, gjr dette:

* Kutt tre-fire hvitlksfedd opp i sm biter. Gjr det samme med en halv rd chili (mengdene kan selvflgelig justeres etter smak.)

* Skjr opp nsket mengde champignon, og stek dette alene i stekepannen.

* Nr champignonen er blitt gylden og fin, hell det i en skl og la det hvile.

* Fyll s hele stekepannen med olje, og la det bli skikkelig varmt. Hell s oppi hvitlken og chili'en, og la det frese.

* Nr det har ftt frese p pannen i et par minutter, hell p reker og champignon. La det st en liten stund (p litt lavere varme), slik at rekene trekker til seg smaken fra de andre ingrediensene.

Og TADAAA, s har du noe kjempegodt som kan serveres med hvitlksbrd, vrruller ELLER ferdig sushi fra sushisjappa, hehe. Jeg bruker forresten reker i lake, og da er det viktig f helt fra alt "rekevannet" fr man steker. Klemmer gjerne litt ekstra p rekene, for rekelake - det er ikke srlig spennende.

0

Skriv en ny kommentar