jentekveld 2011

Det er ingenting jeg setter pris på som en skikkelig jentekveld. Om det er med ansiktsmasker og romantiske komedier eller høye hæler og fargerike drinkerpå byen, har egentlig ikke så mye å si. Det er bare noe med det å gjøre noe med jentene, og ha kvelder hvor alt handler om oss. Girl power, hehe.

Fredag 4. november skal jeg på jentekveld. Men ikke på hvilken som helst jentekveld, det er nemlig duket opp til  jentekveld 2011 i Haugesund. En skikkelig oppvarming til julebordet!

Dette skriver arrangøren Lene om arrangementet: Jentekveld 2011 er den største festen for jenter som noengang har vært arrangert i norge. Mellom 1200-1500 damer i alderen 20-60 år skal boltre seg med glitter, glamour og rosa champagne. Jan Thomas skal ha foredrag m/3 "bli ny", Mediumet Phil Phillips kommer fra England for å snakke " med den andre siden" ( dette er for de som har kjøpt ekstra billett til showet hans) Det blir catwalkshow, utlodding av premier - alt fra reiser til biler ( !!!) Det blir en rekke stands hvor man kan få alt fra restylane til nedfrysing av fettceller. Nei, dette skal bare blir en sinnsykt hyggelig aften for alle jenter - stappfullt med typiske jenteting. Det vil være rød løper, mye glæm og presse på plass.

Jeg gleder meg i hvert fall veldig til jentekveld! Og ikke minst til en liten utflukt med de to tøffeste gutta i Norge, Jon og Christopher.

Har jeg noen lesere fra Haugesund? Noen som skal?

0

Skriv en ny kommentar