påkledd

Nå har vi dusjet og gjort oss klare til å dra "down town". Det finnes egentlig ikke noe sentrum her, men vi vil prøve å finne matbutikk og apotek i det minste, slik at vi kan handle litt til å ha på rommet.

Å kle på seg var ingen lek i dag, for muslimene er jo ikke så begeistret for at jenter går lettkledd og viser hud. Jeg har ikke så mange... Dekkende klær med meg på tur, for å si det sånn. Når vi er på hotellet er det jo ikke noe problem, men når vi skal ut på tur er det noe annet. Tommel opp til å vise respekt for folket man besøker!

HAHAHAHA, jentene ler av meg. Er jeg påkledd nok, montro?

17

Det var jo fint, joo :) Virka som dåkke har det skikkelig fint :)

Hahaha. Jeg er fra Egypt,og jeg går IKKE sånn når jeg er på ferie der for å si det sånn...De fleste egyptiske jenter i Kairo,hovedstaden, og på typiske feriesteder drar ut med like korte kjoler som vi gjør her i Norge.

Svar fra Ida: ja, det vet jeg. Men der hvor vi var i dag er de IKKE vant til turister : )

Helle Kristin

5 innlegg på "en halv dag"! bøyer meg i støvet, dette står det respekt av Ida! Forventet innlegg sjeldnere nå som du dro på ferie, men du overrasker. Kos deg "down town" og du var påkledd nok ja! :-) Hvordan ligger temperaturen nå om dagen og kveldene?

Svar fra Ida: weeee! : ) Temp på dagen er ca 20 grader og det blåser litt, så vi ligger med vindvegger når vi soler oss. Da er det mer enn varmt nok. På kvelden er det ganske kaldt, så da går vi med langermet.

Var i Sharm el Sheikh i januar i fjor. Dekk til albuer og knær, og ikke vis utringing. Og ikke la dere lure. Jeg tror muslimer - i hvert fall egyptere - har en filosofi om at det er greit å lure penger ut av mennesker, selv om det ikke er greit å stjele. At du lar deg lure er DIN feil, fordi det er DU som er dum. Så se opp for egyptere som skal ha 100 egyptiske pund (ca 100 norske kroner) for Dagbladet og 600 kroner for en liten suvernir.

Ha en fantastisk ferie!

så skjønn du er!

synes du var søt med kjolen, jeg :) hehe<3

Fiiiining :-D Kos deg!

Kjempe søtt antrekk :-)

Åh, så misunnelig jeg er! Glad for at du oppdaterer så ofte, det hjelper faktisk litt å se at det finnes varme noen steder. Brr. :p

Syntes faktisk dette var dritkult jeg! Flott at du viser respekt (Y)

ååå veldig fin chanel veske.. nice!!!

Haha, love it!! Ser ut som du storkoser deg, nyt det!! :)

Så fine bilder! =)

Syntes faktisk du var helt eksepsjonelt nydelig i det antrekket der, jeg. Men men, det er bare meg.<3

Heisann :)

Håper du har en flott tur , ta godt vare på hverandre !! :)

Jeg lurte på hvor kjolen og "skjorten " er kjøpt ? =)

Klem til deg !

Hei:) så fin hatt, hvor er den fra?

Svar fra Ida: Bik Bok tror jeg. Gammel, så de har den nok ikke inne.

Ser ut som dere har det kjempe fint. Kos deg masse videre på tur! :-D

Skriv en ny kommentar