hjemme-sykehus

Nå har vi vært på apoteket for å kjøpe legemidler som kan redde huden til min stakkars, solbrente venninne. Så nå er senga full av skumle pakninger med arabisk skrift, så vi får bare håpe at hun ikke våkner opp og ser ut som elefantmannen i morgen.

Shoppet litt selv også, for jeg har hørt at medisiner her er både billigere og bedre. Noen som vet om det er lov å ta med seg en pakke med smertestillende hjem? Hvis ikke må jeg jo bare legge det igjen.

19

Vi pleier å kjøpe med oss 10-12 pakker med aspirin når vi er i Tyrkia, tror ikke det er noe ulovlig.

Kommer jo ann på hva smertestillende det er.

Ja, det er lov :-) bare du ikke hamstrer da.. hehe

Tok hvertfall med meg masse 1 euros-pakker med "paracet" fra kreta!

Det er lov til å ta med seg vanlig medisiner smertestillende. Jeg gjorde ivertfall det. Kjøpte maaasse pakker Panadol Ekstra. Den er bare kjempe god! Så du burde hamstre litt ja;)

Det er lov ja :)

Masse god bedring til venninnen din. så kjedelig å bli dårlig på tur!

<3 astudentway.com

Vell, når jeg var i Egypt i fjor, så handla jeg på apoteket. Fikk det med meg hjem. MEN har hørt de kan være veldig strenge til tider. . kommer nok an på hva det er. Kos deg videre, misunner deg enormt!
pliiiis legg ut flere bilder :)

Hehe! Hadde med meg minst 30 pakker paracetter hjem fra England, for der er det også super billig... Ingen som sa det ikke var lov i alle fal...

Så lenge den ikke er sterkere enn hva man må ha resept for hjemme er det lov, men spørs om de bryr seg om det så lenge det ikke er en type narkotisk stoff. Har selv alltid med masse smertestillende og melatonin fra USA etc. og tenker egentlig ikke over om det egentlig er lov eller ikke.. Blir jo aldri stoppet uansett ;-)

Forresten, et bra kjerringråd mot solbrenthet er å smøre på eddik faktisk! Hjelper bedre enn noe annet (både fra apotek og andre naturlige ting) synes jeg.

Jeg gleder meg egentlig veldig mye til du kommer hjem til Norge igjen, fordi jeg omtrent blir deppa av å lese bloggen din for tiden. Faktisk.
Hjalp litt å lese at det ikke bare er fryd og gammen, solbrenthet er fryktelig slitsomt!

Neida. Kjæresten min og jeg driver og planlegger sydentur litt utpå våren, det bare går så treigt å vente, synes jeg.
Håper du koser vettet av deg det nede Ida, ellers fortjener du ikke å være der :p

Det er fult lovlig ;)

Til Christine over meg i kommentarfeltet: Det er ulovlig å ta med melatonin fra utlandet.

Komme ann på ka det e. Men e lov å ha med seg til eget bruk av "vanlige" medisiner

skal vel gå veldig bra det : )

Pinebergvegen 52, 7045 Trondheim

Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

Legg den i kofferten (altså ikke håndbagasje), så tror jeg det skal gå helt fint =) Om det ikke går fint så tar de det jo bare ut der =)

Klem fra Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Min hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet - og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa.

Du kan faktisk ta me dæ ett års forbruk av medisina fra andre land.
Selv om det e en reseptbelagt medisin hjemme.
Æ kjøpe alltid div forskjellige migrene medisin når æ e å reise, fordi det e billigere, og/eller det e ikke kommet tell norge enda, og det e alltid deilig å prøve nåkka som fungere bedre enn det man har.
Men alt over ett års forbruk for en person kan vel gjøre dæm litt smågretten :)

Kos dåkke resten av turen! :)

Hei, hva heter hotellet dere er på? :-)

Skriv en ny kommentar