nest siste dag

Ops! Jeg glemte helt å blogge i går. Men det er vel en del av det å være på ferie, er det ikke? I dag er det nest siste dag her i Egypt, og selv om jeg koser meg sinnsykt mye, kjenner jeg at det skal bli litt deilig å komme hjem. NEI! Det er snø hjemme, så det er ikke lov. Åh, jeg blir revet i to. På den ene siden vil jeg bli her, på den andre siden gleder jeg meg til å komme hjem til familie og jobb. Sånn, da var vi enige.

Jeg kjenner virkelig at jeg bobler over av energi nå, det er så deilig å være fullstendig uthvilt, og å ikke ha noen byrder på skuldrene. Jeg er rett og slett glad. Håper det varer når jeg labber ut av flyet i Norge også, hehe. Krysser fingrene for det!

Nå er vi på vei til stranden, flaks at venninnene mine er de tregeste i verden, så jeg rekker å blogge. Håper alle har en fin dag og at dere kan måke bort snøen til jeg kommer hjem <3

PS. Ferievideoen vår er in the making. Redd den bare blir interessant for oss som er med i den...

12

Kos deg videre! :-)

Det er fantatsisk i Egypt!
Om menneskene der blir for pågående på du bare si "Jalla" og vinke de bort! ;)

Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

Du er jo på FERIE, kjære deg! Hadde det vært meg hadde jeg forhåndslaget innlegg og tatt en velfortjent pause fra alt =)

Klem fra Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Min hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet - og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa.

Ser så digg ut! Bloggønske: savner de avslørende innleggene dine om "bak fasaden" i bloggverden! Håper de dukker opp igjen ;)

Looking forward to the video! :)

Nyyyt siste dagane :D

Ha en flott sistedag :D Og velkommen hjem til Norge!

http://inamakeup.blogg.no

Hvor kjøpte du Chanelvesken din?

kos dere masse den siste tiden! og nyt varmen!!!! det har vært rundt 10 minusgrader utenfor oslo i de siste dagene...

ååh. det så fantasitsk digg ut. Når man lenger litt hjem på slutten vet man at man har valg en ferie på rikig lengde ;) Finnes ikke bedre enn det. :D Kos deg de siste dagene.

<3 astudentway.com

hvor er toppen din fra? digger den:-)

Svar fra Ida: den er fra Primark i London. 20 kroner eller noe : )

Ååfyy, det ser så digg ut! Skulle gitt mye for å oppleve Egypt akkurat nå! Det er så vanvittig dårlig vær og dystert her i Trondheim om dagen - føler jeg bare går i nattmodus hele tiden, og at dagene bare går rundt seg selv.. Kunne du kanskje tatt med deg litt sommer og sol hjem til meg også? Da hadde jeg blitt overlykkelig! (jeg er til og med en person som ikke har noe som helst imot vinter og snø engang.. akk..)

Kos deg resten av tiden!

Skriv en ny kommentar