nye kontorer

God dag, alle sammen! Jeg er tilbake på jobb i Drammen, and it feels good! Hater når folk skriver halve setninger på engelsk når de egentlig er norske, men la gå for denne gang.

Vi har fått nye kontorer, veldig fint her! Får nesten vise dere dem når vi har kommet ordentlig på plass, er fremdeles ganske tomt. Men vi har fått på plass det viktigste, da; vannmaskin. Tenkte jeg skulle kjøre Skåber-kurs for gjengen i løpet av uka.

Har du i likhet med meg en jævlig dårlig hårdag, og mangler ting og tang for å fikse på sveisen? Bruk teipen på kontoret, det er kjempebra for håret..... Lærepenge: stå opp fem minutter tidligere for å rake hagen.

16

så fin du er med rød leppestift! Syns ikke du har en dårlig hårdag! :)

Hva jobber du med? :-)

Ser ikke ut som du hadde dårlig tid. Du så kjempe flott ut! :D
<3 astudentway.com d

Aw, søt!

Tips: rull sammen teipen isteden, så kan du knyte den rundt håret :)

Man har ALLTID bruk for teip! :)

Den siste tiden har bloggingen din bare blitt bedre og bedre. Jeg gleder meg til klikke innom siden din hver dag. Du stråler og ser veldig lykkelig ut. En veldig stor inspirasjon for meg :)

Så fin sminket du var idag :) Ps: jeg har store problemer med å kommentere her, får beskjed om at jeg kommenterer for fort?

Svar fra Ida: Tusen takk : ) Jaaaa, jeg vet!!!! Er så mye problemer med det tekniske at jeg klikker snart....

Syntes ikke det ser ut som du har en dårlig hår dag! Og du var kjempe fin med rød leppestift! Du er så utrolig pen Ida :) Elsker bloggen din!

du er så pen, hel sykt!!<3

Hei
Hvor har du kjøpt toppen din?

Svar fra Ida: den er Helenebestis sin, tror den er fra Cubus : )

Jeg syns du inspirerer meg! Føler selv at jeg har mistet meg selv litt, og sliter litt med å finne tilbake og bli ordentlig glad igjen. Jeg har fulgt deg i mange år, og nå når jeg ser hvordan du har funnet tilbake til deg selv gir det meg stor inspirasjon til å klare det selv! Takk for at du deler livet ditt - litt av det i hvert fall! :-)

HAHAH!! Elsker scenen når Linn Skåber skal ha gjennomgang av vanntanken!!

haha, jeg digger deg! lest de tre nyeste innleggene dine nå (dette + de to over) og du får meg til å le på en dårlig dag! TAKK!!!!

Stemmer for videoblogg, av ditt "Skåber-kurs"!!! HAHAHAH

hahaha, skåberkurs burde absolutt gjennomføres :):)

Skriv en ny kommentar