hits

xoxo

19.01.2012 - 00:17 7 kommentarer
Au, noen skøyt meg nettopp i hodet, men heldigvis landet jeg mykt på en stor og god pute. Flaks! La meg gi deg ETT JÆVLA GODT TIPS. Om en kollega av deg skulle finne på å si; hey, la oss se om vi klarer å drikke 10 store kopper med kaffe hver i dag! Da sier du: NEI. For hvis ikke, kommer du til å få det helt forferdelig. Skjelvingen min har nettopp gitt seg, og i hele dag mens jeg satt på kontorstolen, følte jeg at beina mine var ute og løp. Lurer på hva slags utfordring jeg skal slenge tilbake i morgen, kom gjerne med forslag.

Utenom å løpe mens jeg sitter stille, så har jeg pakket i dag. For nå kommer jo helgen hvor jeg får bosted i Oslo igjen. Som jeg forklarte: en av mine bestevenninner har kjøpt leilighet, og har leid meg inn som kosebamse. Sånt som får en til å sette pris på livet, halleluuja!

Jeg har verdens beste mamma og pappa, virkelig. Og det er nok den egentlige grunnen til at jeg fortsatt vil bo delvis i Tønsberg. Oslo var ganske iskald og røff mot meg mot slutten av forrige år, så kanskje jeg bare har litt kalde føtter for å komme tilbake. Men det er jo byen i mitt hjerte, så det vil skje gradvis og til sommern/høsten kjøper jeg forhåpentligvis mitt eget lille sted <3

Dette fikk meg til å hoppe i seng klokken elleve. Gossip Girl og snack i form av ost-og-serranoskinke-ruller. Nam nam! Nå skal jeg bare se ferdig Gossip Girl, og så legge meg. GLEDER meg til litt over 6 timer med søvn, selv om det er langt i fra nok. God natt, alle mine vakre lesere.

7 kommentarer

Mira

19.01.2012 kl.00:46

Ti kopper kaffe.. AU. Hehe, jeg hadde blitt hundre prosent sengeliggende :P
Spennende ting du har foran deg Ida, gleder meg til å følge med videre!

LH

19.01.2012 kl.01:53

Maks 6 kopper kaffe om dagen! Og nå snakker vi kopper som besteforeldre bruker. Noe mer enn det er hverken bra for deg eller hjernen din. Det kan føre til kvalme, sure oppstøt, halsbrann, løs/hard mage og på lang sikt - magesår. Ellers håper jeg du koste deg masse med god snacks og gossip girl : )

therese kristina

19.01.2012 kl.10:32

Åh, kos!

Kristine

19.01.2012 kl.12:33

Mm, den kveldsmaten skulle jeg gjerne hatt :)

Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

19.01.2012 kl.15:36

Åh, den kveldsmaten så skikkelig god ut! Kunne du ha fortalt hvor man kan se Gossip Girl uten å laste ned? Trenger jo ikke å innrømme at DU gjør det =)
Klem fra Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt - og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

Svar fra Ida: bare bruk den linken jeg har lagt ut i innlegget, du finner alle serier der! ;)

Kine

19.01.2012 kl.17:35

Nam! Tenkte å ta en rolig kveld i dag og se på film og serier og lignende på macen, ser du online? I så fall hvor? :):)

eva

20.01.2012 kl.09:40

det er godt å ha mamma og pappa:)nyt det så lenge du kan:)

Skriv en ny kommentar