vært ute en vinternatt

Nå snakker vi bloggstinenser her, dere! Jeg har rett og slett ikke hatt tilgang til internett, og dessuten har det vært så mye å gjøre at det er vanskelig å sette ord på. Puh! Armene mine er helt gelè etter all bæring, og nakken har virkelig stivnet etter å ha rullet malekosten opp og ned.

Men nå har vi kommet godt i gang i leiligheten. Flyttelasset kom sent i går kveld, så alt er i hvert fall innenfor de fire veggene. Herlig! Det kommer til å bli fint, Helene har virkelig gjort et kupp!

Da flyttelasset endelig kom, sånn i 10-tiden på kvelden, helte vi i oss masse vin og champagne, og så dro vi ut på byen for å møte bursdagskalaset som vi ikke hadde rukket tidligere på kvelden. Var veldig hyggelig, men plutselig sa det bang, og så husker jeg så å si ingenting. Ikke stas i det hele tatt. Så jeg gidder ikke skrive så mye mer om det, la oss heller fokusere på alt som faktisk var gøy! Dere kan få noen bilder, i hvert fall : )

Bestie som har kjøpt seg leilighet <3

"Oi, har jeg drukket opp ALL vinen?"

Kristin, Selma og Helene. Flotte kvinnfolk.

Idabestisene.

Og her svever jeg mellom liv og død tror jeg, død over GT.

Kveldens quote: "hold KJEFT, du vet ikke hva kjærlighet ER en gang!!!! :'(" hahahahah...

9

Jeg lurte på hvor i Oslo dere går ut?
Jeg skal snart ril Oslo, og trenger tips om gode uteplasser :)

Svar fra Ida: Hvor gammel er du da? :)

Sjekk disse videoene! Fant de nettopp selv og i mangel av andre mennesker å dele min glede med i den "virkelige verden" (de andre i huset zzzz..) må jeg tipse deg om dem! De heter "My drunk kitchen" med Hannah Hart og er så kule. Det går rett og slett ut på at hun lager mat når hun er drita. :-) Genialt. Ha ha ha, du må spesielt se den der hun lager iskrem.

http://www.youtube.com/user/MyHarto

Nom nom...

Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

Jeg har hatt litt idabstinenser må jeg si, elsker bloggen din nå som det virkelig merkes at du liker det du gjør =) Herlige bilder også, det er så godt å se at du koser deg og nyter tiden med gode venner :) Det trenger, og fortjener du, nå :)

Klem fra Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt - og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

Så søt du er :-D

Flott blogg! har vært hyggelig om du hadde tid til å stikke innom min blogg : ))
Lykke til med leiligheten : )

rouge og øyenbrynsskyggen din? please svaaar :(

Svar fra Ida: bruker ikke øyenskygge, rougen er fra Makestyle, skal sjekke hva den heter og lage et innlegg.

Dårlig med hukommelse her og! Så ut som en bra kveld :)

Såg kjekt ut :D

Elsker bloggen din, Ida!

Skriv en ny kommentar