frøken busted

I går kveld dro jeg hjem til Tønsberg, siden min kjære pappa har bursdag i dag. Gratulerer med dagen, pappa! Siden du mest sannsynlig ikke leser bloggen min (snill som du er <3), slipper du unna et helt bursdagsinnlegg denne gangen.

I går hadde foreldrene mine gjester. De spilte Alias, og jeg skal love dere at det gikk høylytt for seg. Da klokka nærmet seg halv tre så jeg ingen annen utvei enn å løpe ned i trappa og be alle holde kjeft. Og så kunne jeg endelig sove. Men kjenner at jeg er litt trøtt i dag!

Forresten. Var i mitt kunstneriske hjørne i går, satt oppe på pikerommet og skrev noen tekster og litt sånt. Så jeg tenkte jeg skulle være litt gal og rebell i tillegg, og tenne en Marlboro light i vinduskarmen. Jeg låste døra på rommet, listet meg bort til vinduet, og åpnet det så stille jeg bare kunne. Tente sigaretten, og bare; yeah, dette naila jeg lett.

Så står jeg der og filosoferer litt, og plutselig bare: SHIT.

VERDENS STØRSTE SKYGGE AV MEG I HAGEN, rett ved siden av vinduet hvor de voksne sitter og gauler. Jaja. Skal ikke gjøre det igjen, røyking er teit uansett hvor kunstnerisk og tankefull jeg blir av å sitte i vinduskarmer og røyke.

Nå kommer slekta snart, vi skal spise kake og drikke kaffe. Men først; litt kontorarbeid. Jeg henger etter, og det etter å ha tatt èn fridag! Ikke bra.

8

haha, tidenes!

hahahahah, skal si du går inn for å være kunsterisk når du først er det ja :D Har du forrsten noen formening om når du ønsker å ha boken din ferdig?

HAHAHA, FANTASTISK^^ du e så arti:D

Hahaha, lo av skyggebildet!

Hahaha! Sykt bra! Jeg ble en gang busta av at jeg MISTA siggen ned foran føttene til naboene (dette var i temmelig ung og tåpelig alder) men den der var cirka en million ganger bedre.

Selma

ay, sigg er godt - sometimes, Miss Wulff.

flott fotografert!

Vivas!

Hei :-)

Føler virkelig jeg kryper til korset når jeg skriver dette, men vet jo at du ikke er så glad i blogg.no (hehe), så det spiller vel egentlig ikke så stor rolle for deg om vi kommer oss opp eller ned...Hadde jo vært litt provoserende for sjefen der tror jeg, om vi kom oss opp da....Men jo, jeg spør nå for det:
Vi er to jenter som endelig har klatret oss opp på topplisten (93.plass), men vi vil veldig gjerne beholde plassen eller til og med komme oss enda lenger opp. Derfor lurte vi rett og slett på om du ville linke oss i noen av innleggene dine - det hadde i alle fall betydd utrolig mye for oss.

Mvh www.martineogingvild.blogg.no :-)

Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

Hahahaha! Huffameg! Men ja, jeg skjønner deg godt! Røyker selv jeg, men det i sofaen og ikke i et iskaldt vindu, haha.. Litt sånn Sex and the City-feeling av det hele!

Klem fra Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt - og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

Skriv en ny kommentar