fitte

Hello. Vi har ennå ikke fått internett i leiligheten her på herlige Frogner, så jeg skviser nettilgang ut av min stakkars lille telefon. Håper det funker!

Siden sist har tiden stort sett gått til å male og ordne i leiligheten. Man kan vel ikke gjøre annet enn å kaste seg rundt, når venninna di har kjøpt seg leilighet, og bare; VÆRSÅGOD!

EGNE NØKLER! Jeg bare; oh my god, tusen takk, kjempeglad! Så, ja. Tok på meg den fine male-t-skjorta, og bestemte meg for å gjøre mitt beste da kjøkkenet skulle males i går kveld.

Lærdom nummer 1. Aldri gi Ida Wulff en malekost når du står i ditt eget hjem. Det blir skummelt. Jeg bare; HAHAHA, se hva jeg malte på veggen! FITTE! Helene bare; .......... Og jeg bare; du slapp a, vi skal jo male hele, sånn at man ikke ser bokstavene lengre. Og hun bare; du, vi skal jo ikke male flisene. Og jeg bare; fitte......

Pinlig stillhet.

Og så bare; HAHA, seff skal vi male flisene. Vi kan jo ikke ha røde kjøkkenfliser. Jeg bare; fjoooh.

Her er en liten smakebit på hvordan det ble. SUPERFINT! Og bare for å klare opp i det stygge språkbruket (fitte), så har vi jentene drevet og diskutert hvor stygt det er når jenter bruker nettopp det ordet som skjellsord. Altså ikke et ord jeg trives så godt med, sånn ellers.

Så vet vi det, blant mange andre ting. Nå skal jeg stupe kråke opp i senga, god natt.

21

Susanne Michaela

HAHA, digger deg, Ida! :D

Gøy med ny leilighet!!!

er helt enig angående bruken av ordet fitte. jeg sier det aldri, for det er så stygt. ellers banner jeg som bare det, men bare ikke det ordet.

Du virker veldig jordnær i forhold til andre blogg babes ;-) herlig!

Bloggen din har vokst på meg, Ida. Nå sjekker jeg den daglig. Elsker måten du skriver på, det blir så personlig og så morsomt. Lykke til med oppussing :) Jeg tenker at du må være et veldig godt menneske når venninnen din vil ha deg som samboer i sin nye leilighet ;)

Haha, jeg dauer av deg :D

Fitte er ett stygt ord, ett av de styggeste jeg vet om. Det er liksom så utrolig negativit ladet. For noe som gir mirakler, på flere måter :P Så er det ett stygt ord!

Hei

Hvilken str har du på den Elly Coated buksen fra gina? Må bestille den på nett men noen av de tidligere moellene jeg har sagger i ræva etter en mnd ;) Lurte på ta en mindre men er ukjent på denne modellen.

Kjøkkenet ble kjempeflott:) Hava a fab day!!!

Svar fra Ida: åååh, jeg husker ikke helt, sitter på kontoret nå, men tror den er i 28 : ) Og jeg er en typisk 38/M

Hahaha, du er så morsom!

Ann Kristin

Altså, jeg digger bloggen din, men er det ikke på tide med nye headerbilder snart? ;)

Svar fra Ida: jo.

Finere med røøødt :D

Så fint det ble.

hva slags maling brukte dere på flisene egentlig? :P har så lyst å male de hos meg og, men er så redd for at det skal bli stygt og skjoldete :S

Svar fra Ida: la en grunnmaling først som jeg ikke aner hva er, og så en oljemaling over : )

Jeg ler meg serisøt skakk av det her! Sikkert lest innlegget 100 ganger, og ler like godt hver gang :) Du er en fin en, hva!

Hahaha! Du er morsom :)

Du har humor Ida, hahah! :D

haha! du får meg virkelig i godt humør, ida! :D

Hahaha, digger at du har begynt å blogge som før igjen! :D Og liker at humoren din er like på topp som det min er ;) Tar meg selv i å sjekke bloggen din flere ganger daglig nå, og nesten hver gang må jeg trekke på smilebåndet av det du skriver! Du er helt topp Ida :):)

Haha, morsomt innlegg! :D

Morsomste!! Kan tenke meg du ble lang i maska :-)

Hahaha, særiøst!!!!
Du er konge, og veninna di er sikkert også helt konge. Nå fnisa jeg HØYT. Takk.

Skriv en ny kommentar