@ the office

HELLO! Like sprudlende og glad i dag, heldigvis. Blir så full av energi når jeg legger meg før klokka elleve på kvelden, så nå har jeg bestemt meg for å begynne å trene før jobb. Men jeg skal ikke selge skinnet før bjørnen er skutt, det gjenstår jo å se.

... Etter å ha skrevet setningene over måtte jeg bare skynde meg å melde meg inn på et treningsstudio, så nå er det gjort. Igjen. Ingen vei tilbake! HURRA! Det gjelder bare å ikke bli støttemedlem - igjen.

Etter jobb i dag skal Belinda og jeg bli med Trine hjem. Vi skal kose oss med taco i kveld, og i morgen skal vi sende hennes to skjønne barn avgårde på skolen siden Trine skal reise bort. Verdens beste barnevakter er vi! Eller... Det gjenstår vel å se det også.

6

Alltid godt å komme igang med treningen igjen! :D Lykke til!

har alltid mer energi hvis jeg legger meg tidlig, men klarer det aldri! klokken blir alltid over tolv før jeg får lagt meg, og da halvsover jeg i hver eneste time på skolen. . ikke bra!

Sikker på at dere er de beste barnevaktene :-D kos deg!

good for you. dette minner meg på at jeg må bruke treningssenteret mitt mer...

Hvilken treningsstudio har du meldt deg inn i? :)

Svar fra Ida: ønsker ikke å fortelle det :)

Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

Så flink du er om du klarer å holde deg til treningen, da! =) Blir det ikke litt vanskelig når du bor 50/50 i Tønsberg/Oslo? :)

Klem fra Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får - bortsett fra mange daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt - og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. Lizbethosnes.com

Skriv en ny kommentar