hits

i

05.02.2012 - 23:52 13 kommentarer
Jeg vet at dere syns jeg er verdens tregeste noen ganger, hehe. Men her kommer i hvert fall et innlegg om rockeringen, bedre sent enn aldri! : )

Dere har vært veldig nysgjerrige på hvordan jeg trener med rockeringen, og ikke minst om jeg har sett noen resultater - om det funker! Svaret er JA, det funker! Nå høres jeg nesten ut som en dårlig TV Shop-reklame, haha, men vet ikke hvordan ellers jeg skal bekrefte det.

Siden jeg ikke har bodd fast på ett sted, er det vanskelig for meg å drasse rundt på rockeringen, men jeg holdt vel på med den jevnlig 5 dager i uka i 4 uker. Har ikke tatt mål, men så en betydelig forskjell på magefett og "love handles". Merket også at jeg ble sterkere i mage og rygg.

Så jeg vil virkelig anbefale rockeringen for de som vil stramme opp mage og midje. Selv vil jeg stramme opp så å si hele kroppen, og da må man jo gjøre mer enn å bare rocke. Her er noen bilder av min mage da jeg var på ferie i Egypt, den er langt i fra "ferdig", men ser likevel bedre ut enn på lenge. Meg til venstre!

Når man skal begynne å rocke kan det lønne seg å begynne rolig. Hvis ikke ender man med å måtte ta pause i flere dager. Når man først har fått blåmerker på hoftebena, gjør det veldig vondt å tvinge seg selv til å rocke videre!

Slik så jeg ut etter at jeg hadde rocket for første gang, haha. Syns det var så gøy at jeg holdt på i en times tid, når man maks skal holde på i 5 minutter første gang.

Så her er mine rocketips:

* Start med en rockering som veier 1,2 kilo.

* Ikke rock i mer enn 5 minutter de tre første gangene.

* Etter det, rock i cirka en halvtime hver dag (eller 5 dager i uka).

* Husk å rock ca like lenge på hver side. Altså mot høyre og mot venstre, ikke snurr samme vei hele tiden.

* Lag en spilleliste på Spotify/iTunes som er forbeholdt rockingen, i stedet for å ta tiden kan du høre på antall spilte sanger hvor langt du har kommet og når du skal bytte retning. Kjedelig å se på klokka!

* Hvis du vil gjøre det ekstra hardt, så med beina samlet i noen minutter. Mye hardere for magen, i og med at du må jobbe mer for å holde ringen oppe.

* Etterhvert kan du gå opp til en ring på 2 kg. For min del merket jeg at jeg måtte bytte fordi 1,2 kg ble såpass lett at den var vanskelig å holde oppe.

Dette er min fine rockering på 2 kg, den kan kjøpes her. Den er på tilbud nå, satt ned til kroner 299 hos BuyHelse! : ) Veldig kjekt å få den rett hjem i posten, selvfølgelig kan den taes i fra hverandre og bygges sammen igjen, tar sånn ca ti sekunder å bygge den. Enkelt og greit!

Hvis dere vil lese mer om rocking kan dere ta en titt på artikler fra KK her og her. Dette innlegget er skrevet i samarbeid med BuyHelse.

Er det noen av dere som har erfaringer med rockering? Del gjerne i kommentarfeltet!

13 kommentarer

Romi

06.02.2012 kl.01:08

Hey you, jeg elsket å rocke når jeg var liten og var ganske flink!
men nå når jeg prøveer klarer jeg det ikke lenger... noen tips for å klare og holde den oppe?

Takk på forhånd

Romi

Lisa

06.02.2012 kl.09:32

Har null erfaring med rockering (hvis man ser bort ifra barneåra, haha ), men det virker jo som å være effektiv og morsom trening. Mn hører alltid om forskjellige treningstyper som alle kan gjøre, fordi det er så enkelt og ditt og datt, men når man prøver seg, ser man at det absolutt ikke er for "alle". Men rocking ER jo faktisk for _alle_! Hvor som helst, når som helst - right?

Kjempefint innlegg :)

Sushi Fashion

06.02.2012 kl.10:24

Jeg har akkurat den samme rockeringen :D Kjøpte den for noen uker siden da jeg leste om den på bloggen din. Takk for fine tips, nå ble jeg enda mer motivert til å trene :D Ha en fin dag!

Linn Therese

06.02.2012 kl.10:28

Har akurat lik rockering,og på sportsmaster.no koster den 250 kr for 2 kg;) Hvordan orket du å rocke 5 min de tre første dagene??Jeg rocket 2 min hver dag de to første ukene!!:p Og da mistet jeg 3 cm rundt midjen på 1 1/2 uke,men vet ikke om det bare var rockeringen,da..Trener 5 dager i uka ved siden av... Rocker fortsatt ikke stort mer enn 5 min om dagen,og fatter ikke hvordan du greier en halvtime?! Jeg blir jo fortsatt blå nå etter 3 uker:p

Elisabeth

06.02.2012 kl.10:57

Jeg bruker det (eller jeg brukte det,men skal begynne igjen.. ) Men det jeg gjorde var at når jeg fikk blåmerker så fortsatte jeg å bruke den, men jeg gjorde det bare litt mindre. Mine gikk bort ganske fort, og etterpå så var det ikke vondt i det hele tatt, og jeg syns egentlig bare det var deilig (haha) .. :) Men fra en leser så kan jeg også anbefale det sterkt.

therese kristina

06.02.2012 kl.14:06

Fekk min til bursdagen på fredag, og eg elska den allerede :)

Heidi Horne

06.02.2012 kl.14:22

Bestilte meg akkurat rockering derifra. Hvor lang er leverangsetiden? :)

Kristine

06.02.2012 kl.18:24

Du er flink du, Ida, som rocker i vei - både med og uten rockering :) Ha en fin mandag, søte! Håper det gikk bra hos tannlegen!

Anette

06.02.2012 kl.21:18

Hei Ida! Har du lyst til å dele rocke-spillelisten din med oss?:)

hedda å

06.02.2012 kl.21:53

Syntes det gjør så vondt å rocke. Føles som noe går i stykker inni magen.. Mener ikke vondt i musklnene. Er det vanlig i starten? :)

have you met miss jones?

07.02.2012 kl.00:29

kult! :D

Hanne

07.02.2012 kl.13:50

hvor har du kjøpt den hatten?

Torunn

07.02.2012 kl.21:52

Ahh!! Motivasjonen er tilbake! Herlige Ida! Jeg rocket mye for noen år siden, og ble kjempe smal i livet. SKjønner ikke hvorfor jeg sluttet. Noe er magefettet tilbake i full styrke, og jeg har gruet meg å begynne igjen, men etter å ha lest dette innlegget, og sett bilder klarte jeg å rocke igjen, med glede! Smalt liv, her kommer jeg!

Skriv en ny kommentar