54

Go Ida! :D

You go girl!!

Meningen med pelsinnlegget var vel å provosere? Det klarte du. Da bør du tåle å få kritikk uten å la de verste kommentarene provosere deg like mye tilbake. Unyansert og tullete pelsinnlegg.

Helt enig. U go girl!

Vel, så er det mange av oss som kjemper for dyrene og faktisk prøver å gjøre en forskjell!

Finnes så utrolig mange teite, trangsynte folk der ute. Digger deg og bloggen din Ida! Stå på!:-)

Hei :) Jeg er imot pelsindustrien, men er veldig enig med deg her. Det bør da gå an å eie litt humor!

Det hjelper ikke å være slemme mot andre mennesker for å beskytte dyr. Selv om man syns det er aldri så mye verdt, så kommer medmennesker først. Og man er dobbeltmoralsk til de grader når man oppfører seg slik mot andre.

Dessuten må man respektere at folk har forskjellige meninger, uten å gå til angrep på dem for det. Det er mye bedre å heller prøve å endre holdninger på en positiv måte, istedet for å gå fram på denne aggressive måten mange pelsmotstandere gjør.

:)

Herregud, Ida Wulff, du er fantastisk!

Ida!!! Så bra, de kan bare holde kjeft ass! Digger deg, du er superduperherlig!! :-D Klem <3

Helt sant! Stå på, Ida :-) Du er best!

Elisabeth S.

Amen! Er på din side

Det at du har vært i Afrika og sett på og snakket med folk som sliter gjør deg ikke til en heltinne, husk på det ;-)

Svar fra Ida: det er jeg fullstendig klar over, og jeg prøver ikke å framstille meg som noen heltinne heller. Jeg bare understreker at jeg faktisk har GJORT noe, og mesteparten av de som sitter og hater folk pga pels, utretter ikke noen ting. Og hvis du tror at alt jeg har gjort er å sett på og snakket med folk, så tar du feil. Jeg har bidratt med gaver og penger, og sanket MANGE faddere. Sier ikke at det er allverdens, men det er i hvert fall noe :)

Word!!! :D

AMEN IDA

Helt enig med deg, Ida! Stå på! :-) Syns bare pelsinnlegget ditt var hysterisk morsomt jeg! Digger deg!

Tenkte jeg skulle si ifra at om du går inn på siden din via .com er det siste innlegget det med the-L Word og visdomstanna, mens .no kommer alle innleggene opp:-) jeg trodde ikke du hadde blogget på flere dager, men så prøvde jeg .no, og da fikk jeg litt av et sjokk:p

HERLIG IDA!
Det gjelder å sette ting i perspektiv.
Du er og vil alltid være favorittbloggen min, og det er stor grunn til det - det beviser du her.

Veldig bra innlegg, Ida. Og joda, du kan se på deg selv som en liten heltinne, du har gjort noe for de som trenger det, og det er det helter gjør! :-)

Ja, nå må vi ikke glemme at du er det virkelige offeret her! Huffa, trist å ikke forstå når folk skriver en ironisk tekst på twitter til deg.

Fantastisk innlegg! Det enkle er ofte det beste. :-) Utrolig at folk raser for alt mulig!

Oi, takk for svar, det hadde jeg ikke ventet! :)

Jeg mente ikke å "angripe", så håper du ikke misforstod, vet at du har gjort mye. Jeg har vært på to lignende turer selv til Kenya, i regi av noe som heter MYSA, og jeg opplever at MANGE av de jeg har reist med utnevner seg selv til helt og "world saver", og nærmest krever at de skal få fredsprisen fordi de spilte fotball med noen skolelever... Så erfaringsmessig når det gjelder unge jenter som skryter (mener ikke at du gjør det) av at de har besøkt et u-land og bidratt, ville jeg bare komme med en liten kommentar til akkurat det :)

Jeg har et spørsmål Ida, hvordan vet du med sikkerhet at mesteparten av de som sitter og hater folk på grunn av pels ikke gjør en dritt for å stoppe det? Det er alltid NOEN som ikke gjør det, men mesteparten? hvor er statistikken?

jeg er helt enig med deg, ida. jeg er selv imot pels og likte ikke at du brukte det, men det går da an å ha forskjellige meninger her i verden. sykt at folk går til de skrittene de gjør.

Fantastisk!

Ida, du er best!

Det er åpenbart at du ikke er klar over at mange motstandere av pels faktisk gjør det som kan gjøres? Vi gir også penger og gaver til organisasjoner rettet mot dyr og dyrs rettigheter -som tydelighvis er ditt svar på å gjøre noe. I norge er det dessverre ikke så mye som kan gjøres uten at regjeringen vi har faktisk setter ned foten. Hva mener du liksom at en skal gjøre for å få stoppe på pelsoppdretningen i norge da? Du har antagelighvis ikke peiling i det heletatt på hva du snakker om IGJEN. For sisste gang -før du skal ut med et nytt innlegg hvor du prøver å få pels til å framstå som noe som ikke er en big deal- FÅ MED DEG LITT FAKTA OM DET FØRST.

go go ida! go go go ida! laget et lite heiarop for deg og din fantastiske evne til å skrive.. :D

Lise Nikita

Har ingenting imot deg som person, men det der blir litt latterlig.. Tror du at du hadde dratt dit dersom du ikke fikk masse pr og ikke minst penger for det? Du fikk jo tross alt den turen gratis..

At du har dratt til Afrika etter å ha blitt invitert av en organisasjon, kan neppe sammenlignes med at pels er forkastelig.
Du oppmuntrer til noe du ikke har satt deg inn i. Noe jeg tror bunner i at du ønsker å være litt opprørsk? Være litt tøff som "tør" å poste et vågalt innlegg? Ikke modig, Ida - bare fordummende for ditt vedkommende.
Jeg tror de aller fleste hadde takket ja til en gratis tur til Afrika. No offence...

Nå må folk slutte å hakke på deg, Ida. Skjønner meg ikke på folk som ikke kan se på ting med litt humor, og som gidder å bruke energi og tid på å drapstrue deg pga noe du skrev. Du skal få lov til å mene akkurat hva du vil, akkurat slik som de gjør. Folk har ikke samme meninger på ting, og da bør man være så voksen at man kan respektere at du ikke mener det samme som de. Synes de som ble sinte pga innlegget ditt, og som slenger dritt kommentarer på dette innlegget skal ta en runde med seg selv. Makan til egoisme, man trenger ikke å tenke på seg selv hele tiden. Respekter Ida's meninger, akkurat som hun respekterer dine!

Stå på Ida, du er en fantastisk person! :-)

Jeg vil gjerne opplyse om en ting: den tweeten som er referert til på hovedoppslaget er det en av ungdommene i ungdomsgruppa mi som står bak. Han har en kanskje litt vel drøy humor til tider, og skjønner kanskje ikke helt konsekvensene av det han ytrer. I stedet ser han på det som et forsøk på å være morsom, hvilket både han og andre synes at det er. Det er ingenting vondt ment bak det, bare en smule kritisk og "ironisk". Han skjønner det nok ikke selv, men jeg håper du ikke tar deg alt for nær av det - men slike kommentarer skal taes alvorlig!

HAHAHAHAHA WELL SAID!!!!!!! Er sååååå enig!!! ;-)

Hallo folkens. Det Ida gjorde var faktisk å komme dere pelsmotstandere i forkjøpet, og slenge på litt ironi på kjøpet. For hun vet at uansett hva hun skriver om på bloggen, så er det alltid noen som klager. Og hadde Ida bare lagt ut bildet med pelsvest, og ikke skrevet noe om det så hadde det blitt ramaskrik da og.
Og når det gjelder drapstrusler, da er det faktisk ingen spøk lenger. Går ikke an å bortforklare det med ironi, for i det samfunnet vi lever i den dag i dag, er forekomsten av drap en statistikk som er altfor høy, og som må tas seriøst. At dere sitter der bak skjermene og slenger ut sånt møkk er bare flaut.

Og til Ida; har lest bloggen din i maaange år og er altfor dårlig til å kommentere. Men leser den fast hver dag, og digger den! Ønsker deg alt godt :)

stå på ida!! du sier virkelig noe i dette innlegget! det er ikke noe vits i å klikke helt på foolk du er uenig med, hvis du ikke gjør noe for å hjelpe selv..
digger deg :D

Du er helt konge Ida!! og du har så rett, utrolig bra poeng!

Du er rett og slett GENIAL!

Heia Ida!

Var ikke den turen sponset? Ga ikke den turen deg masse PR? Ikke ta opp den turen og lat som at den ikke kom med goder for deg. Når du lager et innlegg for å provosere, så må du nesten tåle reaksjonene du får. Man må forresten ikke dra til Afrika for å utrette noe godt i livet, det er mange mennesker her hjemme som trenger hjelp. Du har holdt på med dette i så mange år nå, at du burde vite hva som skjer når du bare vil provosere. Og ikke glem at du er i en veldig heldig situasjon når det gjelder penger, du tjener over gjennomsnitt på å skrive en rosa-blogg og får tilsendt masse gaver +++. Det er ikke en normal tilværelse, så det skulle bare mangle at du gjorde litt ekstra for å hjelpe.

Herregud mennesker! Dere høres ut som OTTA - gjengen no!

Med engang det kommer pels inn i bildet med litt humor og ironi så trakkaserer og sjinkanerer henne på den måten og til og med drapstruing. Hør på dere selv! Er fanken ikke noe bedre dere heller. MOBBERE er dere er ! Fy skamm dere jeg blir kvalm!

Btw hvorfor får jeg opp et annet navn og mail adresse når jeg skal skrive i * skriv kommentar* som allerede er lagret ? :S Det var litt freaky.. !

Drapstruet? shit, for noen dritthøl.

Selv om jeg syns det der pelsinnlegget var litt sånn kvalmende å lese, ikke fordi det var om pels, driter igrunn i om folk bruker pels eller ikke, det var bare måten du fremstilte deg på, som en liten arrogant bortskjemt fjått;) jeg klarte bare ikke se humoren i det. Men igjen, drapstruet, hva i alle dager..

Du burde gjøre det mulig for oss lesere å kunne svare på kommentarer som blir skrevet her. Akkurat nå føler jeg for å svare enkelte her! IDIOTER.

Kan jeg få jobben som din personlige bitchslap'er?

PS: Jeg har vært leser siden du starta (men litt sløv på å kommentere så ofte), og jeg DIGGER deg. Haters are always gonna hate. Fuck'em!

Yo go, girl!

random dude

Folk kommer til å bruke pels uansett hvor mye dyreverns-fanatikere klager og truer. De er akuratt som folk som klager på at andre skader miljøet og om de selv kjører el-bil og sorterer søppelet sitt så hjelper det ingenting... det blir som å prøve å slukke en skogbrann med vannpistol.

enig, du fikk turen gratis, masse pr , det blir for dumt å sammenligne, du vet ingenting om de som kommentere, og det var ikke at du brukte pels men hvrodan du skrev, du ville ha pes for det, kanskje leserne svikter og trengte litt pr?

og hva gjorde du i afrika?

SÅ utrolig bra sagt!

Til Lise Nikita: Som "vanlig" borger i dette landet har man ikke alltid like mye penger å rutte med, og det går med mer enn nok til huslån, billån, studielån osv. Man føler derfor ikke at man kan avse så mye penger..dessverre..for det finnes helt klart de som trenger det lille man har mer enn en selv. Spørsmålet mitt er: Dersom du hadde fått en tur gratis til et sted hvor du faktisk kunne utgjort en forskjell for de som bor der ville du ikke dratt? Bare fordi du fikk turen gratis...? Ida er så heldig at hun har et kjent navn og et kjent ansikt som hun kan bruke i slike sammenhenger (til å samle inn penger og rekruttere nye faddere) - til det bedre for mennesker som trenger det. Hun kunne valgt å ikke gjøre det. Det ville vel egentlig vært verre, syns du ikke? Uansett om dette var en tur initiert av Ida eller hjelpeorganisasjonen syns jeg det er bra at Ida stiller opp - uansett om hun får det gratis. Det viktigste er at hun hjalp til og at hun faktisk gjorde en forskjell for de barna som var der.

NB! Dette innlegget har INGENTING å gjøre med de som er i mot pels eller hvorvidt dere gjør noe eller ikke.

Er så artig når dere bloggere får kritikk for pengebruk/pelsbruk/livsførsel, så drar dere HVER gang frem at dere støtter de stakkars barna i Afrika. WOW, gratulerer! Gjør du det for din egen samvittighets skyld, eller gjør du det fordi du faktisk bryr deg? Jeg så litt av de videoene som ble lagt ut av Plan, du så ikke videre engasjert ut.
Menmen, gratis tur til Afrika er ikke å kimse av!

Så bloggen til flere av de andre som var med Plan nedover, hun ene bloggen stort sett dagens outfit (Chanel-veske........), og var mest interessert i å slikke sol på det dyre hotellet.

Dobbeltmoralen er til å bli uvel av.

Blir for dumt å dra frem en slik tur som DU ikke har løftet en fjær (annet enn å åpne lommeboken kanskje) for å få i gang.

Arbeidet til Plan derimot, er kjempe bra.

jada syt i vei eneste grunn du hjalp de afrikaunga var vel for vise hvor goood du er bare spill for galleriet. hadde dere bloggere virkelig ville hjulpet fattige ol hadde dere gjort det hele tiden med den inntekten dere har har dere råd. dyr i små bur lider da dessuten mer enn fattige unger de går trossalt fritt ..
tipper du lå sola deg i afrika, eller så på det som en fin mulighet for enda en av titusen reiser dere bloggere er med på i året.

At du skal fremstille deg selv som en fantastisk person som har dratt til Afrika, som i og for seg var en tur som ble lagt i fanget ditt, blir litt dumt. At du draps trues er ikke greit i det hele tatt, men blir feil av deg og si at de som er motstandere av pels ikke gjør noe, de gjør noe ved å ikke kjøpe pels og dermed støtter de ikke den kyniske næringa!
Du burde lagt deg flat for en ganske dårlig uttalelse fra din side, som du senere kalte en spøk som teite dyrkelesere ikke skjønte.. kom deg ned fra den høye hesten din og vær litt ydmyk. vet ikke helt om det er et dårlig forsøk på å få oppmerksomhet fra din side eller hva det er, men uansett det blir altfor dumt å sammenligne, Ida!

Anja: Kan ikke du bare ta deg en bolle pliz? Virker mer som at du skriver egentlig helt fordi du er bare sjalu... I stedet for å faktisk rose for hun faktisk bidro med å gjøre forskjell så kommer du heller med helt usaklige ting og dere "bloggere". La vær å klikk innpå da vis du har så i mot det. Jesus

hadde du dratt til det landet du gjorde visst du ikke hadde blitt filmet og kunne skrytt over det paa bloggen din? Og om du gjør en god gjerning rettferdiggjør ikke det en annen daarlig en. Hvorfor skal du paa død g liv bruke pels? føler du deg bra naar du har paa deg et dødt dyr som har maatte lide for du skal gaa rundt i pels?

Svar fra Ida: jeg visste ikke at det skulle filmes, det fikk jeg ikke vite før jeg var der. Og da prøvde jeg å komme unna det, bare så det er sagt :)

You go girl!

Skriv en ny kommentar