24

Hahaha, du er den morsomste jeg vet om!!!

søte, søte deg ida! <3

hahahahahaha du altså Ida!!!!!! ;)

hahahahahaha du altså Ida!!!!!! ;)

Haha, auuu! Hvor fort virka de tablettene da? :p

Svar fra Ida: hahaha, etter sånn 10 minutter. Tok 2, og jeg hadde ikke spist noen ting :p

Hei Ida!
Jeg må ærlig innrømme at jeg aldri i hele mitt liv har lagt igjen en kommentar på noen sin blogg. Jeg klikker meg som regel bare innom når jeg kjeder meg, eller har lite å gjøre, no offence! Nå har jeg vel kjedeklikket meg innom deg i ca 2 år, kanskje litt mer enn det også. Jeg har fulgt bloggen din i gode og dårlige perioder, men nå har du faktisk en så bra periode at jeg har valgt å gi deg litt skryt. Jeg merker at jeg ikke lenger kjederklikker, jeg VIL inn å se på hva du skriver når jeg helst skulle gjort andre ting. For meg er du ikke bare en rosablogger, men en rosablogger som ytrer meninger, det setter jeg enormt pris på! Fortsett som du gjør nå så vet jeg at mange blir glade!
God bedring med tennene.
Madelen

Svar fra Ida: åå, det var hyggelig å høre! :) Takk for at du leser bloggen min! Klem

Been there, done that.. 8 ganger! Men er såpas lenge siden så så verre ut for deg nå.. Tok heller ingen "tabletter" før jeg trakk de..

God bedring fortsatt, Ida! :)

Hei hei! :-)

Fin blogg du har! Men har du husket å delta i trekningen av en Ipad 2?
Gå til min blogg/url og svar på ett spørsmål og du er med i trekningen!

Du får oppgitt en adresse når du har deltatt, som du kan spre videre til venner og bekjente som øker sjansen din for å vinne !

Det kan også være smart å lage ett blogg innlegg om det, det øker sjansen enda ,er! :)

Åh Ida, du er bare helskjønn:) en blir så glad i deg, for du er bare herlig ærlig:)

Hei Ida! Jeg vet sånn nesten hva du går igjennom, nå har jeg da ikke trukket, men operert ut visdomstennene mine i underkjeven. Heldigvis bare én av gangen, så jeg etter rundt 1 uke med suppe og oppkuttet pasta greide å tygge på den ene siden av munnen i alle fall. Men bare hold motet oppe, for det verste er over. Det blir ikke VERRE av seg selv så lenge du gjør som tannlegen har sagt, og blir det ikke bra får du tannlegetime på dagen. Tipset er ganske enkelt; drikk masse ting som juice, melk osv. for å ikke bli sulten hele tiden, kos deg med suppe smertestillende og tenk at de jævla tennene ALDRI skal plage deg igjen! Lykke til!

hahahahah du er så herlig!

Så søt du er!

Aaw, du er så god!

Hahaha! Herlige deg!:)

Åh, du er så skjønn! Du klarer til å se bra ut til og med når du trekker tenner, ikke verst! ;)

kos!

Haha! Sånn likegyldig følelse du fikk av valiumen var akkurat sånn jeg fikk av lystgass under fødselen min! Var så vondt at jeg trodde jeg skulle stryke med.. men lå bare og fortalte dårlig vitser og lo når det var vondt! Hehe

HAHAHA!! Fantastisk! Ja til mer videoblogging :) Du er awesome:-)

Herregud, du er sykt pen! Vet dette ikke var "hovedpoenget" i videoen, men det er helt sykt! Elsker bloggen din og jeg er innom flere ganger om dagen! :)

Herregud, du er sykt pen! Vet dette ikke var "hovedpoenget" i videoen, men det er helt sykt! Elsker bloggen din og jeg er innom flere ganger om dagen! :)

Hahahahahha, så bra! Morsom video :)

Føler med deg, Ida. Tannlegen er noe herk og spesielt trekking av tenner.. Bra det gikk bra! :) Gruer meg til jeg skal.. :(

Haha! Du er supersøt! :D

herregud, du er den peneste jeg vet om!!! sååå nydelig på film :D

Skriv en ny kommentar