morgendrama og trine-dama

Åpner øynene. Vet at jeg skal på jobb. Men så er det lyst i rommet. Og helt stille. Hvor er samboer'n? Og hvorfor i HELVETE er det lyst? Når jeg skal på jobb skal det være bekmørkt.

Å neeeeeiiiiiiii!

Klokka på mobilen viser at den er over ti, det MÅ være kødd. Jeg drar av tastelåsen, og alarmene kommer poppende opp på rekke og rad (kan noen forresten forklare meg hvorfor slikt skjer?)

Jeg drar på meg buksa mens jeg ringer etter en taxi, og så drar jeg på jobb i samme t-skjorta som jeg sov i. Fyttifaen, å forsove seg er bånn i bøtta.

Men så kommer jeg på jobb, da, og sjefen bare smiler. Lurer på hva jeg har gjort for å være så heldig. Og så var dagen i gang. Den har for det meste bestått av å bevitne Trines talent. Mer kan jeg ikke si!

Det er ikke så vanskelig å se hvem som skal stå foran kamera, og hvem som skal sitte i kulissene og følge med på manus, haha. Så til den pervoen som spurte i kommentarfeltet om jeg kunne illustrere hvordan det er å våkne opp i senga ved siden av meg: here you go! Pulesveisen er til deg.

12

WHAT??? Er DET din morgensveis???? Fy faaaen Ida, hvorfor går du ikke sånn til vanlig? Så sinnsykt fint håret ditt var der!

Det er så ille å forsove seg. Dårlig start på dagen. Gleder meg til å se hvordan "prosjektet" deres blir!

synes du var utrolig pen på håret, jeg. det var liksom ikke så perfekt og polert, liker det best sånn tror jeg.

Karoline Braathen

Hahaha, du er høydepunktet i hverdagen min!

Litt moro når toppbloggarar skriv om pulesveisar og kor fæle dei ser ut om morgonen når det ser ut som dei aller fleste har brukt god tid framfor speigelen. Burde vel vere eit kompliment til kor bra du/dei ser ut naturleg. :) hehe.

Du ser jo like fin ut selv om du har hoppet rett ut av senga og inn på jobb du! Fantastisk :) Følelsen av å forsove seg er forresten ikke digg i det hele tatt! Panikk, panikk, panikk! Gjorde jeg det til skolen, sov jeg av og til bare videre, haha.. God helg :)

ser laang vei at det er dårlige extensions hoho

Jeg lurer også veldig på hvordan det skjer!? Det har skjedd et par ganger for mye.. Bloggen din er forresten veldig bra for tiden!

WOW! hvis du ser sånn ut når du står opp, er du one lucky girl. heeerregud du er vakker!!

Hadde jeg sett så nydelig ut etter å ha forsovet meg hadde jeg vært fornøyd!! :D Du er virkelig utrolig flink til å blogge om dagen, Ida! Har lest bloggen din siden starten, og den har tatt seg opp til de grader!!

Wooow.. Hva gjør du søndags morgen?? Er temmelig streit, men om det er dette som er din look en tidlig morra', so what the heck! Im in if u r!!!
Hehe, neida. Ha en fortreffelig helg, Ida :)

Du er så utrolig fin, Ida!

Skriv en ny kommentar