hits

tanker etter en natt på byen...

12.02.2012 - 02:50 16 kommentarer
God kveld! Jeg er hjemme i Tønsberg og besøker familien. Har savnet dem alle sammen, så rett og slett derfor. Og så får man jo alltids med seg en morsdag og en bursdag eller to!

Okey, nok uinteressant bull om hvor jeg er og hva jeg gjør og sånt. La oss snakke om hva som foregår på byen. Og da mener jeg hvis vi velger å overse at folk ruser seg på dass og fister hverandre i barkøen. Hva skjer med den INTENSE, og ikke minst USJARMERENDE sjekkingen?

I går ble jeg sjekket opp... Tja, la oss si tolv ganger - på samme utested. Og det tar jeg verken som et kompliment eller som noen som helst bekreftelse, for hver eneste fyr som ble avvist etter å ha sagt noe sleasy, gikk jo bare videre til neste jente og presenterte de samme ordene. Hm, kanskje de funker hos neste?

Det handler rett og slett ikke om å bli kjent lengre. Ikke om kjemi, ikke om blikkontakt, ikke en gang om utseende! Det handler om å "bli med hjem og pule", intet annet. Og vi vet jo alle at det ikke trengs mer enn kroppens puslespill for å få det til i teorien.

Sier selvfølgelig ikke at dette gjelder alle, men alle menn/gutter jeg kom i snakk med i går var bare så (sorry): satans motbydelige, og jeg ville heller spist min egen katt framfor å føre en samtale med noen av dem - eller ENDA mindre, blitt med noen av dem hjem!

ÅÅÅH. Det verste er at disse gutter sikkert er ålreite sånn ellers, men de har lært av en eller annen kompis med sleik og hvite bukser at man skal gjøre sånn og sånn, og si ditt og datt for å kapre damene.

Gutter: ikke hør på denne kompisen. Myten om at "det funker å dra dama ned ved å servere et par fornærmelser, for så å dra a opp igjen og bære henne rett til sengs", stemmer heller ikke. Samme gjelder hard to get. Det blir bare hard to want. Slik er det i hvert fall for meg og alle mine venninner. Og vi er den typen jenter som ikke erstatter kjole med singlet på byen.

Kanskje jeg bare skal slutte å dra ut, hadde sikkert spart meg for noen frustrasjoner.

Legger ved dette svært fine bildet av en godteri-sopp. Eller hva nå vi skal kalle det. Da Maria og jeg kom hjem til samboer'n i dag, stod det en godteriskål på bordet. Maria er superklein, og setter seg til rette for å forsyne seg av skåla.

Maria: Jeg tar en godteri-pupp, jeg.

Ida og samboer'n: Pupp?????

Maria: Ja...? Er det ikke det det er?

Nå kan jeg aldri spise godteri-sopp igjen, og ei heller servere det til mine barn når den tid kommer. Ødelagt for alltid.

16 kommentarer

Nini

12.02.2012 kl.08:55

Fister hverandre i køen? Haha.

Marita Ø

12.02.2012 kl.10:01

Djizesss! Kjenner meg virkelig igjen på det der guttegreiene! Danser og har det fett i flokken, plutselig dukker det opp en gutt her, en gutt der, og man kan jo virkelig se bra ut i mørket og ha det moro ved å danse i lag, men straks de åpner kjeften sin og skal dra dèn sjekkereplikken sin, må jeg virkelig le og bare gå videre. Fanden meg så mange udugelige der ute, men dog ikke alle. Fint det fins oppdragene og rutinerte gutter også! Haha :)

Svanhild

12.02.2012 kl.10:54

Haha! Hva er vel bedre enn en godteripupp etter en mindre sjarmerende kveld på byen? ;)

Hilde

12.02.2012 kl.11:10

Priceless! Du får sagt det! Amen to that!

Thea Margrethe

12.02.2012 kl.11:11

Veldig enig ang hvite bukser og sleik-greia de. Fy faaeeennnn så lei jeg er!!! Hvis en fyr med hvite bukser (og Ed Hardy-tskjorte) kommer bort og slår av en prat.... så ler jeg bare faktisk. ÅH SERIØST hva skjedde med den ordentlige SJEKKINGEN?! Den man faktisk syns var morsom - og som ikke gikk ut på at han kommer bort til jenta og han stikker tunga ned i munnen henne!?

Jaja. For å slippe det maset velger jeg å dra ut på steder som ikke er "drar på fylla, må ha meg noe i kveld tar første og beste jente"-tiltrekkende av gutter. Eneste som funker.

Lykke til videre, Ida. Fy faen som vi trenger det om vi skal overleve.

Martha Antonie

12.02.2012 kl.11:23

Dette fikk meg til å synes at det er heelt i orden at det er lenge siden sist jeg var ute på en byrunde av et slikt kaliber. Takk! :-)

Silje

12.02.2012 kl.12:21

Kjære Ida Wulff,
Kunne du være så snill å bytte header? Vil bare se noe nytt når jeg klikker meg inn på bloggen din :)

Henrikke

12.02.2012 kl.13:59

Haha, kos deg masse hos moren din! Hyggelig med en kommentar tilbake:))

Martheparthe

12.02.2012 kl.14:22

Bra sagt, Ida!

Har reflektert litt over "sjekkemarkedet" på byen selv. Når jeg ser tilbake på min tid som singel og på venninnene mines nåtid som singel ser jeg jo at det har utviklet seg til 0,5 % ekte sjekking og 99,5 % "Pornopung/kvelden er ikke vellykket hvis ikke jeg får med meg en dame hjem, samme om jeg egentlig liker henne eller ikke".

Må nesten lage et tegn som normale gutter kan bruke for å si at "jo, jeg liker deg faktisk skikkelig godt. Akkurat deg altså og ikke bare akkurat i kveld". Hvordan skal man kunne vite?

therese kristina

12.02.2012 kl.15:42

Hahahah, det er såå sant det du skrive om guttane! Det blir berre verre og verre, og det er ikkje litt sjarmerande engang. Berre kvalmt. Og kleint.
Godteripupp faktisk!

Tina

12.02.2012 kl.19:26

det er så sant det du skriver!!!

Christina

12.02.2012 kl.19:37

Gutta blir verre og verre, jentene blir billigere og billigere!! Skal tro det snart ikke er fler ungdommer som eier selvrespekt eller respekt ovenfor det motsatte kjønn.. Utvikler seg ikke akkurat i positiv retning. Frustrerende.. Mitt motto er ganske så enkelt som : "Jeg finner ikke min fremtidige ektemann på fylla!" .. Jeg går aldri ut for å sjekke gutter. Jeg går ut for å hygge meg med venner, danse og si/gjør morsomme ting som vi kan mimre om senere i livet :)

merci pour le venin

12.02.2012 kl.21:24

"jenter som ikke erstatter kjole med singlet på byen" haha, bra sagt. irriterer meg over jenter som viser trusa/rumpa/enda mer til hele verden.

og hahaha, godteripupp! sykt facepalm.

Christina

13.02.2012 kl.01:59

Elsker måten du skriver på :-) Du har alltid en kommentar som får meg til å le.

Purren

13.02.2012 kl.19:33

"jeg ville heller spist min egen katt" Lol^^,

Godteri-pupp ja, orginal den:D

Nå er ikke jeg den som blir oftest sjekket opp på byen, men de gangene jeg blir det ender jeg ofte opp med denne følelsen her;
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSfnxwdMqlq55s8Dtwbe1Y0_BkpCkEJ0ELwrWvQjKiquWQA_wSOAdCS3GsNYQ

Toyni (:

13.02.2012 kl.20:29

haha, så genialt. men du har helt rett. hvor ble det av kjemi og det å bli kjent med hverandre? :)

Skriv en ny kommentar