sprøytefaen

Hallo. I dag var jeg hos tannlegen igjen, for å fjerne sting og bandasjer etter fjerning av visdomstenner. Det var skikkelig ekkelt. Og det ble ikke mindre ekkelt da jeg fikk servert en gigantisk sprøyte som jeg skulle få til odel og eie. Og den skal jeg stikke ned i grottene (altså hullene som er igjen etter visdomstennene) etter hvert måltid, for å skylle med vann. I en måneds tid, bare. Så det blir jo festlig.

Syns synd på meg da, folkens.

23

Synes virkelig synd på deg, Idasnupp!

Celina Camilla

STAKKARS IDA!

Skal jeg deg no å stikke i grotta jeg...!

au au, jeg får vondt av bare tanken:(

Åherre, den var ikke akkurat liten heller! Hater tannlegen, en gang måtte jeg ta 3(!) bedøvelsessprøyter for å borre et lite hull! Haha, tannlegeskrekk sa du....

Auu, håper ikke jeg må fjerne visdomstennene og gjennom den prosessen! :-S

Uff det så ikke godt ut! Men ha en fin dag:) Hyggelig med en kommentar tilbake:))

Jeg er så utrolig glad for at jeg ikke får visdomstenner! De duger ikke til noe som helst :(

ojj, jeg synes faktisk synd på deg! det så ikke deilig ut!
det er lenge siden jeg har tittet innom bloggen din, og jeg synes du ser bedre ut enn noen gang for tiden:-)) ikke det at du ikke så bra ut før daa.

Wææ... du kødder? Jeg har særiøst vondt i mine visdomstenner...men nå ble det ikke så vondt lengre!

Haha, ser sykt ut :p

Syns virkelig synd i deg!! :(

Huffda! :(

Før jeg skulle ha på regulering, så måtte jeg trekke to melketenner (hjørnetennene), lime på noe på de som lå bak der og sy igjen. Faen, jeg hadde sånn jævla sytråd i munnen i en UKE! Og ikke noe særlig skjult heller... Faktisk så var de mellom hjørnetennene. Dessuten hadde jeg jo arr lenge etter, kunne ikke spise vanlig mat på to uker!

- Men likevel om det var både jævlig vondt og jævlig stygt, så fikk det meg jo til å innse at selve reguleringen kanskje ikke ble så verst likevel..! :)

Det jeg prøver å si da, er at det kanskje kommer noe godt ut av det, likevel om det er dritt nå! :) Du slipper jo smerten, da :*

Ææææh :( STAKKARS

Hei Ida,
Så akkurat denne dokumentaren (som er i to deler), og synes dette er et viktig budskap som du kan vurdere å spre på bloggen din.
Se den!
Klem fra leser

http://www.youtube.com/watch?v=1ujySz-_NFQ&feature=related

Du har en blodbuse på den ene neglen din, ganske ufint!

Hva sier du til tannlegen (og andre steder hvor det er merkelig å stille seg opp for bilder) egentlig? "Jeg skal bare ta noen bilder til bloggen, jeg"? Haha, syns det hadde vært så kleint =) Men ja, syns synd i deg! Håper virkelig mine visdomsjeksler slutter å gjøre vondt snart..

Klem fra Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får - bortsett fra flere daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt - og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. LIZBETHOSNES.COM

Får du med kanyle på den også, for å stikke deg selv? :O

Må si at jeg satte ordentlig stor pris på den ekstreme sprøyteskrekken min idet jeg så det bildet... ?

Jeg gjorde akkurat det samme idag etter å ha tatt to visdomstenner forrige uke. Ikke godt! Er fortsatt hoven og har et kjempeblåmerke på kinnet, ser ut som jeg har fått en skikkelig knockout ;p Håper det går bra med deg da :)

Stakkars :/ Alt tannlegerelatert kan jeg styre meg for huff

Faen! Hvorfor kom jeg innom bloggen din idag? :O
Skal fjerne stingene selv på Fredag, grudde meg ikke i det hele tatt, men nå gjør jeg det!

uff!! høres ikke akkurat digg ut.... :P

Skriv en ny kommentar