min hverdagssminke

Nå har jeg drøyd lenge nok! Får daglig spørsmål om hvilken foundation og rouge jeg bruker, for å få den "gløden" jeg har i huden. Så nå skal jeg vise dere steg for steg hvordan jeg sminker huden min hver dag : )

1. Etter at jeg har dusjet og vasket ansiktet, smører jeg meg med Herbal day cream fra Ole Henriksen. Den beste ansiktskremen jeg noen gang har prøvd. Oppdaget Ole Henriksen den dagen jeg møtte han i egen person, og har vært frelst siden. Kremen kan f.eks kjøpes her. På bildene under har jeg forresten allerede tatt på meg alle produktene som jeg presenterer i dette innlegget.

2. Når ansiktskremen har trukket litt inn i huden, påfører jeg en primer. Den fra Glo Minerals er min favoritt, den kan dere finne her. Flasken har byttet design, men er den samme.

3. Så tar jeg på min favoritt-foundation, fra Dior. Den heter Forever, og fargen heter 31. Den har gultoner, og er kanskje litt for mørk nå som jeg er vinterblek, men blææ. Så lenge jeg ikke ser ut som en gulrot, får det funke. Jeg pleier å kjøpe den hos Kicks/Esthetique.

4. Til slutt er det rougen sin tur! Som flere av dere har klaget på bruker jeg alt for mye rouge, men det er rett og slett fordi jeg syns det er fint. Her finner dere rougen jeg bruker, hot mamaaa! Ser at det er tilbud på den nå, så man får med børste på kjøpet.

Det var det, min hverdagssminke. Bruker ingenting på øynene, det holder med vippeextensions. Håper dere fikk svar på det dere lurte på! : )

Og nei, dette er ikke et sponset innlegg...

Ps. Dere som har spørsmål rundt hår/farge/extensions og den slags kan stille spørsmålene i kommentarfeltet nå, så har jeg dem samlet og kan svare i et eget innlegg.

17

Hei :)
Kan du ha ett innlegg om hvordan man skal sminke seg fint?
Synes du ser så bra ut!
Også synes jeg det er då vanskelig å sminke meg..

Lurer på hva du bruker på brynene?

Svar fra Ida: på disse bildene har jeg ikke brukt noe, men det hender at jeg bruker øyenbrynsfarge fra Trucco Sebastian :)

Søte deg!

Dette var jo supert. Du har utrolig fin farge i fjeset, og syns absolutt ikke du bruker for mye rouge!

du sminker deg skikkelig fint! og jeg er heller ikke en av dem som sier du bruker for mye rouge, synes det bare er fint, jeg :-D

hei, kan du poste denne på bloggen? Vil redde tusenvis av afrikanske barn som egentlig har en fremtid som barnesoldater!

http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

Hei! Jeg trenger en ny rouge nå, fikk veldig lyst til å prøve den du bruker. Men bare lurte på om det er mye shimmer i den? klarer ikke å se det ut ifra bildene :)

Hei Ida! Elsker bloggen din :-D Bare lurte på om hva slags/hvilken krølltang du bruker? Du har kjempe fine krøller på headeren din! :)

Del denne i bloggen: http://vimeo.com/37119711

HEI Ida.

Siden du har en så fantastisk plattform å er en så inspirerende dame..

Vill jeg gjerne prøve å inspirere deg til å se på denne videoen:

http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

Det handler om det å gjøre Joseph Kony "famous" så mennesker VERDEN over skal få vite hva han gjør daglig uten at vi visste det eller "brydde oss".

Å om du finner dette like rørende som meg, ville du vært en ypperlig fantastisk dame, og delt dette med deg da?

Håper ikke du tror dette er spam, eller et PR stunt fra min side.
Klikk på videoen, å gi 30 minutter av tiden din til det. Så vill du forstå med EN gang hvorfor jeg bruker onsdagen min på dette.

hvilken farge har du på extensionet du bruker , og hvor er det fra ? :-)
Farger/bleker du håret, i så fall hvordan farge bruker du?

hvilken farge har du på extensionet du bruker , og hvor er det fra ? :-)
Farger/bleker du håret, i så fall hvordan farge bruker du?

http://www.blivakker.no/ea5dc3c5-2bf1-4204-95e3-b061dd80216f/products/Sebastian?gclid=CJTT_cim1K4CFQJYmAod_iVDbg

er det en av disse øyenbrynsfargene du har`? hva heter den du har? har du en blyant i samme farge? plis svar
Svar fra Ida: nei, den jeg bruker er dessverre gått ut av produksjon i Norge. Eller noe sånt, så man kan kun få tak i den i utlandet.

Når skal du gi bort skoene som du hadde i en konkurranse for mange måneder siden? (De var fra nelly)

Svar fra Ida: de er gitt bort :) Annonserer ikke alle vinnere av konkurranser på bloggen.

Hei, hvordan er det å rette ut krøllene dine innimellom extensionsene? Må du dele opp håret og rette ut ditt eget hår som om du ikke skulle hatt extensions? Er det vanskelig?

Kan du gå inn på YouTube å se Kony 2012 og deretter poste den på bloggen?

Kan du gå inn på YouTube å se Kony 2012 og deretter poste den på bloggen?

Skriv en ny kommentar