andersen og wulff til london

Når Kristina spør om du vil være med til London på jenteweekend, er det ikke akkurat sånn at du sier; nei, sorry, skal på kafè den dagen.

Nei, da sier du nemlig ja, og så booker du billettene med det samme. Så nå sitter jeg på kontorstolen og tripper, for det er hele seks dager til vi skal reise. En langhelg med Kristina i London, hvor vi bare skal kose oss, fylle opp sommergarderoben, drikke drinker og puste inn London-luft; det blir SÅ bra at dere ikke aner.

Dere får ha oss unnskyldt på bildet over, mye har skjedd siden 2009/2010.

14

Lizbeth Osnes - Behind the scenes..

Ååhhh, så gøøøy :D

Klem fra Lizbethosnes.com - Behind the scenes.. Her skriver jeg flere innlegg daglig om min glade hverdag med mote, skjønnhet, shopping, vennskap, tanker, meninger, bloggtips, bokomtaler - og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. Og ja, selvfølgelig kommenterer jeg tilbake :) Lizbethosnes.com!

åå så gøy :D bestilte Londontur selv i går, men vi reiser ikke før 10 april da!

visste ikke at dere kjenner hverandre? haha:)

jeg visste ikke at dere kjente hverandre, men nå ble jeg glad! mine to absolutt favorittbloggere skal på weekendtur til london sammen, da kan jeg vel ikke gjøre noe annet enn å bare glede meg til bloggupdates fra fine london! :-))))

mine to favorittbloggere på weekendtur ilag, dette blir bra! :D ante faktisk ikke at dere kjente hverandre, sykt kult for meg som leser, hehe ! ;)

Ta deg tid til å se denne filmen og spre den videre med å lage et innlegg eller noe sånt. Jo flere som ser den og jo flere som vet hvem Joseph Kony er, jo letter blir det å ta han. Tenk å være en del av noe sånt, å redde så mange liv og la barna i Afrika få leve trygt! http://vimeo.com/37119711

Da burde du sjekke ut bloggen til Thea. Hun bor i London og har lagt ut tusenvis av gode tips!

http://itsthea.femelle.no/

Langhelg? Om seks dager er det mandag?

Så morsomt! Håper dere blogger derfra:-D

så heldige!! Kunne tenkt meg en slik tur selv ja... kos dere masse! :D

Haha, akkurat den helga eg reiser på weekendtur fra London til Oslo! Kos dikkan :)

Såå kult! Gleder meg til å følge dere!! <3

Det høres utrolig koselig ut, London er virkelig en destinasjon jeg må oppleve en gang! :-)

Åå, så heldig du er! Du får storkose deg! Men da er det bare å regne med at jeg slutter å lese bloggen din et par dager, har null respekt for det mennesket.

Skriv en ny kommentar