begynner vi å bli gamle?

Hadde dette vært for to år siden, hadde nok Kristina og jeg stått på bordet på byens mest harry utested og skreket av full hals. Men ting er blitt annerledes. Det frister ikke lengre. Er vi blitt gamle? I går kledde vi på oss glitter og glam, tok taxi byen rundt for å finne riktig utested, og da vi stod utenfor, bare; keen på nattmat og seng, jeg. Ja, jeg og.

FY SKAMME OSS! Men jeg kan ikke beskrive følelsen av å legge seg under den fire meter brede hotelldyna, myk som silke. Her er noen bilder fra den tiden i går kveld hvor vi fremdeles trodde at vi skulle ut og danse, haha:

Dere skulle vært tilstede da jeg introduserte Kristina for drinken som heter Cosmopolitan. Hahahah. Hun suger forsiktig fra sugerøret, og bryter ut på ekte sørlandsdialekt; det er faen meg det jævligste drittet jeg har smakt i hele mitt liv, hvorfor sitter de og smatter på det i Sex and The City? Jeg lo i en halvtime.

Vi var faktisk i seng før klokka ett i går. Til tross for at vi var superpopulære. Which club are you going to, giiiirls?! Svaret de fikk var; Ronald Mc Donald club. Mc Donalds er SÅ godt.

Nå er det en ny dag, og vi skal ut og svi chip'en. Hade igjen!

8

hæ jeg synes cosmopolitan er såå godt! har aldri drukket i norge, men hvis den lages riktig ihertfall!

Ja ass, SÅÅÅ gammel når man drar hjem tidlig fra byen et par ganger. Og ikke har en ordentlig jobb. Eller ambisjoner. Eller fornuft. Og sånn.

Hahah :D Digg med innekveld og McDonalds då! :)

Hvor er den rosa jakken fra? :)

Haha! Noen ganger er det bare sånn at senga frister mer enn nattelivet! Du så kjempefin ut i det antrekket forresten :) Her skal vinen sprettes i kveld, og en tur ut på byen er planen, håper jeg ikke faller for senga denne gangen! Haha :) Kos dere med enda mer shopping, heldiggriser! :)

Ville bare ønske deg en god helg :)

Liker å lese bloggen din, og liker veldig godt stilen din. Alt fra klær til hår og makeup. :)

Kan ikke du dele spotify-listene dine? Jeg har eeelsket alle sangene som du har delt på bloggen! :)

Hvor er den rosa blazeren fra?????? ELSKET DEN.

- TrineBL.com

Skriv en ny kommentar