se på meg og smil

I dag leide vi en stor villa i Barcelona sentrum, siden det var så trist vær. Nytter jo ikke å stå på stranda i lang kjole og blåse bort. Ble utrolig mange bra bilder i dag, men kjenner at jeg er sliten i beina og i hodet nå.

Ser det ikke fint ut? Barcelona er en så utrolig vakker by, skulle gjerne hatt et fint feriehus her. Nå må jeg bare klappe meg selv i kinna og ta meg sammen, for i kveld skal jeg ut med gjengen og spise middag og drikke vin. Må jo feire den fine uken vi har hatt. De folka her er bare helt supre, altså! Vil ikke hjem!

13

Victoria Madeleine

Hva gjør du i Barcelona, hvem tar du bilder for? :)

Hei hvor er de knall blå buksene dine fra?

Har nylig begynt å lese bloggen din! Synes du er fantastisk morsom, liker at du ikke fremstår som om alt er perfekt her i verden :-) kjempe søt jente med bra klesstil :-) hvor er jakken du har på fra? Den var kjempe fin!

Så gøy! Håper vi får se bildene hvis/når du får dem? :-)))

IDA, du er så jævla pen at jeg dæver! Viste et bildet til mine USA-venner, fordi jeg er jo innom bloggen din 24/7, fordi du er så kul og underholdene. Og tilbakemeldingene fra amerikanerne var hakeslep og "oh my god, she's amazing, she's so damn beautiful", og jeg bare, heheh i know, told ya! Så nå har du et godt ord på deg her i USA, om du noen gang skulle finne på å ta en tur og møte mine usa'ere....;)

Nydelig :) Ka gjer du på der egentlig?

Du har så fine hvite tenner!! Hvilken tannbleking bruker du? Eller har du bare vært ekstremt heldig? :)

Frida Slette

Hei hvor er den kjempefine beige trench coaten fra?

Digger skoene din! Hvor er de fra?

Hei hvor har du kjøpt den fine beige trench kåpa?

For hvilket blad er det du blir fotografert for? Eller for hva? Er det bare jeg som ikke har fått det med meg? hehe

Hei :-) Masse fine bilder, bra at du koser deg!
Hvorfor holder dere på med fotoshoot forresten?:)

stå på videre, du er flink!

Du er så VAKKER! Byen kan jo ikke måle seg ;) Men herlig den også, ut ifra bilder i alle fall :) Vil så gjerne dit en gang :)

Lizbeth Osnes - Min hverdag med mine interesser, og lidelsen Anorexia Nervosa. Du kan forresten vinne HAIR EXTENTIONS på min blogg! Lizbethosnes.com

Skriv en ny kommentar