tilbake på kontoret

Jeg er tilbake i Norge, og her er det finere vær enn i Barcelona. Ganske ironisk. Kanskje det var en grunn til at det var så mange spanjoler på flyet.

Har gledet meg veldig til å komme tilbake på kontoret, men kjenner at jeg er helt utslitt i dag. Går bare rundt i min egen boble, og føler meg nesten helt kvalt. Sikkert mangel på søvn og det der. Trine og jeg har vært ute og spist lunsj i byen i dag, vi trengte å komme oss ut av kontoret og prate om andre ting <3

Ser det er mange av dere som har spurt om vesken jeg kjøpte i London! Den er fra Michael Kors, og er i størrelsen Large. De har den i en litt mindre versjon også, men syns denne er vedig grei ettersom jeg får plass til Mac'en. Modellen heter Hamilton, og prisen ligger på 3-4.000 kroner.

16

Vesken var knallfin! :) Deilig å se været i Oslo, her i Ålesund er det grått og kjedelig.. Som vanlig! :) Høst hele året her, hehe!

Lizbeth Osnes - Min hverdag med mine interesser, og lidelsen Anorexia Nervosa. Du kan forresten vinne HAIR EXTENTIONS på min blogg! Lizbethosnes.com

det er såå deilig vær i oslo nå!! skikkelig summer-feeling :D
og fiiiin veske, btw!

Hei! La du merke til hva slags veske Camilla Fors brukte til daglig? Hun har så mange fine

Den er så fin! :) Kan du si meg hvor klærene dine fra de siste innleggene er fra? Kjempefine antrekk! God helg!

Velkommen hjem til Norge! Håper du har kost deg i London og Barcelona.
Vil bare se at du ser ut som du stråler for tiden, you look amazing! :) Sjekker bloggen din et par ganger daglig, nesten blitt litt hekta, hehe :)
God helg til deg!

Misunnelig på vesken din... Michel Kors har virkelig mange lekre vekser!

Kjempeherlig med finværet vi har fått i Norge ja! Håper det holder seg iom at jeg skal stues inne på jobben for sjuende arbeidsdag på rappen..!

Jeg kjøpte faktisk også MK-veske tidligere denne uka! Valgte silver hardware da. Kostet 2.900,- på shoebaloo og 3.300,- på høyer om jeg ikke husker helt feil. ;)

Jeg digger bloggen din, får inspo av og se på alle dine flotte antrekk :) keep up the good work

Sol sol sol !! Supergla atm;-)))

Likte vesken! Ble shoppingsbudsjettet brukt opp i London, da? Vis oss gjerne noen av innkjøpene dine, de du er mest fornøyd med kanskje? Slik som denne vesken :) Håper du har det bra for tiden, Ida! Du stråler i alle fall! :)

Nydelig veske!! :) God smak du har!

Den veska var fiiiin!!!!!! Vet du om/hvor man evt får tak i den i Oslo/Sandvika??
Og er den prisen det den vil koste i Norge?

Kan du lage en barcelona-guide til shopping og spisesteder, kanskje uteliv?:)
Knallfin veske!:)

Hvordan type solbriller har du? De er så fine :)

Jeg kjøpte denne vesken i sort for et par måneder siden, som en bursdagsgave til meg selv. Den er helt fantastisk! Den rommer alt man trenger (og ikke trenger) iløpet av en dag og er så stilren at den aldri vil gå av moten.

Uten tvil det beste kjøpet jeg kommer til å gjøre dette året! :P

Detaljerte bilder av den sorte vesken, både inni og utenpå, kan dere finne her:

http://lykketrollet-silje.blogspot.com/2012/02/flere-bilder-av-min-nye-flamme.html

That awkward moment when det er finere vær i Oslo enn det er i Barcelona, mens her i Troms har vi våt snø opp til anklene.

Skriv en ny kommentar