Stresskoffert-toget

God morgen, mine kjære lesere.

Jeg holdt akkurat på å miste toget til jobb, men kom meg heldigvis på i siste liten. Mobilblogging er en aktivitet jeg tyr til kun et par ganger i året, rett og slett fordi det aldri streifer tankene mine - så dette blir jo så å si en MERKEDAG!

Neida. Men hvorfor ikke sitte og trykke heftig på iPhonen, når man likevel er omringet av gamle menn med dress og stresskoffert, som ser overlegent på en, muligens grunnet laaangt høyere IQ - og ikke minst mye mer livserfaring.

Jeg ser tilbake på dem og får lyst å spørre; du som ser så viktig ut og tydligvis har tjent mer enn nok til livets opphold i sånn cirka 50 år, hvorfor sitter du her på et slitent tog, og ser ut som du hater livet? Hvorfor tar du ikke med deg kona til syden, eller kjøper deg en fet bil?

Ah, noen er bare så bitre på livet. Nå setter jeg veska på setet ved siden av meg, orker ikke flere harde skuldre som vrir seg av irritasjon ved siden av meg.

Jeg er egentlig på vei hjem til Tønsberg. Men først skal jeg på jobb.

Ønsker alle en fortreffelig dag. Spesielt dere med stresskoffert!

6

Lisa Hoff Strøm

Hei :-) Fant ingen mail å kontakte deg på jeg, men jeg bare lurte på om du hadde fått solgt den dyrberg/kern klokken din som du hadde på bloggen din i 2009. Eller om den fortsatt er til salgs? Ja, vet det er utrolig lenge siden, men fant innlegget ditt helt tilfeldig når jeg tittet på klokker, så måtte bare høre!

lisstr2@ostfoldfk.no

Ha en fin dag, skjønne deg :)

Haha, måten din å formulera seg på <3
Men folk på tog og buss som pendlar til jobb med stresskoffert og dress/drakt er generellt sett ein merkeleg gjeng. Dei ser liksom ned på ein, men likevell så sit dei der og tar buss/tog med deg. Viss dei skal være så voldsomt nedlatande kunne dei likegreit leigd ein limo berre for å vise poenget sitt :)

hørt om å være miljøbevisst og kjøre kollektivt?

du blogger så sykt bra!!! norges beste blogger uten tvil, etter min mening!! :-))

Haha, digger deg!

Skriv en ny kommentar