bellissimo

Wow. Hardt å stå opp tidlig igjen, det kjenner jeg nå. Men var utrolig hyggelig å være tilbake på kontoret, har jo savnet kjerringene der veldig.

Etter jobb ble jeg hentet av Benjamin, vi kjøpte take away og la oss i hver vår sofa. Maken til latskap skal man lete lenge etter. Men i og med at han skal tilbake til London i morgen og ta fatt på eksamensperioden, måtte jeg jo late meg med han - for jeg er en god venn. Ja.... I morgen skal jeg jogge.

Nå venter Bella og jeg på at mamma og pappa skal rulle inn i gården, brune og fine etter ferie i Spania. Vaskehjelpen har vært her i dag, så jeg skal smile pent og skryte på meg det rene gulvet. Og så skal jeg sove. Herregud, SØVN <3

9

Aah, dere var så søte sammen! Tenk om dere hadde blitt sammen igjen! Hihi...:-D ??

Så herlig da :) Kjempefint bilde av nydelige pusekatten =) Jeg bare lurer, lager de også merkelige lyder? På samme måte som fransk bulldog gjør? :)

Lizbeth Osnes - min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com

Håper du får sove godt i natt da :D Og du er fin som du er, Ida! Man har lov til å kose seg :-)

Såå gøy!
Satt på burger king på flyplassen i Las Palmas rundt 14 tiden i dag, da jeg syns det var et par kjente ansikter og en stk. pappakjekk mann på bordet ved siden av oss. Jeg stirret de ned i senk, for jeg kunne ikke skjønne hvor jeg hadde disse to menneskene fra. Spesielt mannen.. Da jeg hadde funnet setet mitt på flyet på vei hjem til Norge, ser jeg igjen mannen og damen fra Burger King som er på ned langs midtgangen. Jeg dulter borti kjæresten min og hvisker "pss, er ikke han der litt kjent eller noe? ", nesten før jeg rekker å spørre ferdig svarer han "nei!".. Neivel da, så vet jeg vel ikke hvem disse menneskene er likevel. Jeg legger saken død. MEN SÅ... vi står ved bagasjebåndet på torp, og jeg får nok en gang øye på denne mannen. Og plutselig skjønte jeg det med én gang. FAREN TIL IDA WULFF!! Hehe, at jeg i det hele tatt klarte å plassere dem er jo i og for seg ganske morsomt. Hyggelig å se dem da, men hadde vært enda bedre om du hadde vært med på slepet! :):) Du får hilse dem. Hihi! (Tror din far la merke til all stirringen min til slutt)

Svar fra Ida: hahahaha, morsomt! Ja, de kom hjem derifra i går :) Da skal jeg huske å spørre ved middagsbordet om han la merke til stirringen. Hehehe, da blir han satt ut. Bloggkjendis!!

Ifølge meg selv er ikke påsken over enda, så! Hehe. Bra jeg ikke er alene ;o)

Så søt!

Så søt!

Haha, jaa, du får spørre han!! :)

søteste mjauen! :D så herlig. sovende krek er fint!

Skriv en ny kommentar