under pressure

Prøv å gjøre 12 ting, bokstavelig talt, på èn gang. Er ikke så lett. Men når man skal snike seg til å gjøre privatsaker på kontoret, må man faktisk gjøre det samtidig som man utfører annet arbeid. Og jeg skal jo i banken for å søke boliglån på mandag, og da trenger man noe som heter PRINTER. For det hjelper tydligvis ikke å møte opp i banken og påstå at man tjener ti milliarder i året - man må bevise det også.

Så i dag har skrivebordet mitt vært et hav av papirer. Nesten sånn som man ser på film, når sjefen har så mye å gjøre og ikke kan dra hjem til kona fordi det ligger en papirbunke på størrelse med åtte Bibeler på desken. Men nå har jeg fått litt orden.

Nå skal jeg i tillegg til alt annet være VASKEHJELP på kontoret! En eller annen gjøk har satt opp ordensliste, og denne uken er det tydligvis MIN tur til å gjøre rent. Hvem har hørt om vaskehjelp? Ikke de på kontoret, tydligvis. Jeg som er så redd for å støvsuge.....

Jaja, lets go and find the dust sucker.

7

Bare lurte på noe utenfor dette, har du gitt opp treningen? Hehe, lurer bare siden du skrev at denne gangen skal du ikke gi opp, så hadde vært interessant å høre om du har klart å fullføre det denne gangen :D

Heisann Ida! :) Jeg kom på her om dagen at jeg tror at jeg leste et innlegg hos deg for en stund siden om at du hadde tatt sminketattovering? Kunne du ha fortalt litt om det? :) Takk!

Svar fra Ida: Har aldri tatt det :)

Utrooolig fint deksel! Hvor er det kjøpt? :-)

Du skriver alltid så morsomt, Ida !!

Lykke til :)

Det påminner mig om att jag också måste deklararera, tråkigt:p

Hva gjør dere egentlig i Chills?

Skriv en ny kommentar