fredagsspa med samboer'n

Fredagspils, lønningspils, whatever. Sånt driver ikke vi med. Kan jo bli kjedelig å sitte og drikke øl en hel fredag. Vi driver med fredagsspa og lønningsspa i stedet. Mye deiligere.

I dag har samboer'n og jeg vært på toppen av Grand Hotel (Artesia Spa) hele dagen. Svømt, sittet i badstu, ligget og hørt på musikk og pratet, spist god mat og ikke minst fått deilig massasje av rygg, skuldre og nakke. Føler meg nyfødt <3

Takk til samboer'n for verdens deiligste og mest avslappende dag. Nå holder jeg på å pakke veska, skal til Ris og besøke Selma som sitter barnevakt. Jeg vil også være barnevakt. Det er så gøy å sjefe med barna!

15

Vi er glade for at dere koste dere - ha en fortsatt deilig helg og velkommen tilbake anytime begge to :-)

Åå, heldig som har vært på spa :-D Ha en fin kveld, Ida!

Så veldig deilig og avslappende ut:) Hvor mye koster en slik "fredagsspa!?:p

ja, digg det! :)

ARTESIA Spa

Hei Linn, sjekk denne linken for informasjon om ARTESIA Grand :-) http://grand.no/no/Spa/ Vi har også en avdeling på Majorstuen. Kontakt oss gjerne på 22825000 om du har spørsmål, god helg .-)

Ser superdeilig ut. Du er en fantastisk blogger!

Så herlig :)

Åh, så herlig! Jeg vil også på spa en gang! :)

Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com

så deiligt å vere på spa:-) ps elsker bloggen din<3
ps: jeg har en spørsmålsrunde på bloggen min titob.blogg.noså jeg lurte på om du kunne
kommentere den:-) jeg skal svare på alle i morgen.

Hei Ida. Syntes du har en fin blogg, vi er også 2 karer som skal prøve oss på denne her bloggingen, med en litt ny vri. Så vi lurte på om du kunne gitt oss noen tips om hvordan vi kan få flere lesere og slikt?

Mvh
Ingo og robban

Ida, hvor er du? Du blir alltid borte i helgene. Snufs snufs :)

Haha, det er så intetsigende å gå inn på den bloggen her. Du har jo ikke en eneste interesse? Foto, kunst, kultur, interiør - du har jo ingenting å skrive om, annet enn hva du har gjort den dagen? Som stort sett er å gå til frisøren, shoppe eller drikke kaffe.....

Hei! Jeg lurer på om du har skrevet noe i et blad om det å bli sett (at du var "avhengig" av "likes" osv), jeg synes det var tøft skrevet ;) Men jeg husker ikke hvor jeg fant dette, kan du hjelpe meg? Og hvis jeg husker helt feil så beklager jeg...

Aiai..fredagsspa hørtes deilig ut (med et snev av misunnelse i bokstavene) ;)
Ha en fin dag :)

BLOGG DAAAAAAA (hihihiiii)!

Det er sikkert en del av leserne dine (blant annet meg!) som er russ i år. kan du legge ut noen bilder fra din russetid?

Skriv en ny kommentar