blå himmel

Denne dagen har bare vært alt for herlig! Sov alt for lite i natt (grunnet fuglekvitring fra skogen, jeg er jo vant til å høre trafikk), men kom meg likevel opp til en nogenlunde fornuftig tid. For vi skulle jo på familieutflukt! For et par år siden ville jeg nok lenket meg fast til senga og nektet å åpne øynene, men i dag så jeg virkelig fram til det.

Halve slekta dro ut til Tjøme, og der ble det grilling, soling og sjøstjerner i lange baner. Har sommeren kommet for å bli nå? Værsåsnill og si ja.

Kvelden har kommet, og jeg drikker rosèvin og spiser hjemmelaget pizza med mamma og pappa. Herregud, jeg vil aldri dra herifra! Men jeg kan nok ikke lenke meg fast, for jeg skal pakke kofferten allerede i kveld. I morgen går turen nemlig til Trondheim, hvor jeg skal være med på åpningen av dette hotellet. Og deretter er det jo Womens Weekend på Norefjell! Det blir med andre ord veldig mye gøy resten av uken!

Nå skal jeg ut og forbrenne pizzaen med Maria, sola står jo fortsatt på himmelen. Håper dere har hatt en like fantastisk dag som meg!

5

Så søte sko! Hvor har du kjøpt de? :)

Svar fra Ida: hmm, tror de er fra Eurosko eller noe? Skoringen kanskje.

Hørtes ut som du har hatt en fantastisk dag! Og du ser såå fresh ut ;) Hvor er buksen fra?

Svar fra Ida: Cubus :)

Velkommen skal du være til Trøndelag :-)
Er dessverre ikke meldt sommervær her, men håper du vil kose deg likevel :-)

Hvor er skoene dine fra?:)

Så herlig!

Skriv en ny kommentar