24

Så fine bilder! :)
Hvor har du fått tak i chanelvesken?! me want!

HeiHei! ser ut som dere hadde en flott feiring, jeg liker buda men den rosa kjolen din var fantastisk, hvor har du kjøpt den ;)?

Kan du vise hvordan du ordnet håret ditt på 17.mai?:) det var så fint!

Nydelig frisyre!!!

bra du koste deg, ida!! :D

Ah, du er sååå fin, Ida!!!

Jeg kom til å tenkte på noe: Hva var det egentlig som skjedde på tusenfryd i spøkelsehuset den gangen? Jeg tør ikke gå inn fordi jeg er redd for hva som vil skje med meg :S

Okei! Må være det fineste antrekket jeg har sett på noen som ikke har bunad 17.mai!! Gud, så lekkert det var :) Vesken og skoene til den kjolen, knallfint! Selv har jeg bunad, men dette inspirasjonsantrekket tar jeg med meg til en annen anledning :D Kan jeg spørre hvor kjolen er i fra?

Okei! Må være det fineste antrekket jeg har sett på noen som ikke har bunad 17.mai!! Gud, så lekkert det var :) Vesken og skoene til den kjolen, knallfint! Selv har jeg bunad, men dette inspirasjonsantrekket tar jeg med meg til en annen anledning :D Kan jeg spørre hvor kjolen er i fr?

Hei:) ser ut som at du storkoste deg på dagen! Flott kjole fra acne også, jeg har den samme;)

Men lurer bare på.. kommer det et innlegg fra Clarion Hotell og Kongress Trondheim slik som du lovet? Var der nemlig selv, og hadde vært gøy å se hva du skriver/bilder fra kvelden:)

Hilsen M

Åhh, hvor er den nydelige kjolen din fra?

ida du er så fiiiin!! elsker alt ved deg :) du er både morsom og pen! hvor er kjolen din fra!? har lett etter en slik. :)

http://www.facebook.com/pages/Foreningen-for-fylleangstrammede/444365332258210

Heihei.
Du har fått så kjempe fint hår! Kjempe gøy å følge bloggen din - er ingen bloggleser egentlig men leste bloggen din for flere år siden, og jeg kan ikke stoppe å følge den.

med hilsen fra TBG girl Solveig

Ser ut som du hadde en super dag iallefall, og du så smashing ut som vanelig! :-)

En ting jeg lurer veldig på: i det siste når jeg har gått inn på bloggen har det kommet opp en spørreundersøkelse om boggen din, som hopper opp over selve bloggen Her skal man krysse av for kjønn, alder osv. Jeg bare lurte på hva dette var siden du ikke har nevnt noe om det på bloggen (eller har jeg bare ikke fått det med meg)? Er dette noe du ønsker at vi skal svare på?

sååå fin du er !! og håret var nydelig:D

det skrives "altfor", ikke "alt for". ahh, blir gal av sånne skrivefeil!

Haha, jeg gikk i barnetog på 17.mai og tenkte faktisk at dette måtte være kjempekjipt for deg, jeg har fått med meg mer enn èn gang at du ikke er så glad i den dagen skjønner du, haha! Men så fint da å høre at du hadde det bra! :D Min feiring var helt perfekt :D
Ååå, sånne venninnekyssebilder er så koselige!

så fin du var på håret!

Utrolig nydelig du er Ida :-) Fantastisk kjole, hvor er den ifra? :-)

hvor er kjolen din fra? :) nydelig!

For en fantastisk fin farge på kjolen. Den passet deg perfekt :)
Jeg bare lurer på hvor skone dine kommer fra?

Svar fra Ida: takk for det! :) Skoene er fra Nelly!

Mye mas om kjolen, jeg lurer derimot på hvor SKOENE er fra? :) Kjempe fine!

Svar fra Ida: de er fra Nelly! :)

Åh, så fin du er! Misunnelig...

Skriv en ny kommentar