5

Har du merket forskjell fra den mage frysningen du tok? Er utrolig spent på å høre mer om resultatene! Er keen på å prøve selv, men vil vite om det er ordentlig! :)
- Camilla

Ida, du var helt stunning i den kjolen! Jeg har seriøst gått og tenkt på den konstant siden jeg så den på Instagrammen din! LOVE. Kan jeg være så snill å spørre hvilken størrelse du har? Jeg skal bestille den, men er litt usikker! Setter veldig stor pris på om du svarer :))

skikkelig fin kjole, du kledde fargen veeldig godt :D synes bunad er kjempefint, men vil ikke ha det selv, haha! :p

Hei! Jeg ble veldig nysgjerrig på hvordan du fikk til den fine detaljen i håret ditt, laget du tilfeldigvis en film mens du gjorde det?;) Kjolen er superfin også! Og så digger jeg bloggen din forøvrig!

Svar fra Ida: er ikke helt sikker på hvilken detalj du mener, men alt jeg har gjort er å glatte håret, og på en måte bruke glattetang til å vippe håret innover, samt sette håret foran bakover med små spenner.

hvilken størrelse har du i acnekjolen? tenkte jeg skulle kjøpe den selv, men de er tomme her i Trondheim! :-) greit å ha en pekefinger! :-D

Svar fra Ida: de er store i størrelsen, jeg som er en M/38 til vanlig passer alt fra 34 og oppover i kjolen, spørs hvor lang du vil ha den! :*

Skriv en ny kommentar