hengekøye vs kontor

En skulle tro jeg aldri har sett sommer før. Jeg er som et lite barn, som løper rundt og bare; seeee, sooool! Seeee, park! Solkrem! Hengekøye! Vannmelon! Ææææ, det klikker for meg, det er så sykt deilig. Og det går jo selvfølgelig utover bloggen. Så dere får bare vende dere til sommerbilder og grønt gress her inne.

Nå er jeg på jobb. Selv om jeg koser meg, er det SMERTEFULLT å sitte inne når det er paradis ute. Hvorfor sitte inne, når alt håp er ute? Liksom. Vi hadde utelunsj i stad, det hjalp litt. Og så måtte jeg gå og kjøpe meg nye klær fordi det jeg hadde på meg var alt for varmt. Men det hjalp ikke det grann.

I går satt jeg barnevakt med min kjære Kamilla. Vi lå i solen, kjølte oss ned med vannslangen og spiste vannmelon og kyllingsalat. Herregud, ta meg tilbake til i går a.

Nå skal jeg sende noen mails mens jeg drømmer om en iskald dusj.

5

Du ser så lykkelig ut om dagen! Kanskje det er sommeren som gjør det? Hjelper i hvert fall for meg :D Må si du ser smashing ut også, og det gjelder hele kroppen. Trener hardt for å bli like fin og fit

Svar fra Ida: ganske happy, så bra at det synes! Hehe :) Takk det var hyggelig, men her er det tonnevis med trening som gjenstår!! God sommer

Det er sååå deilig vær ute!! Sitter ute i bikini og bare koser meg med isvann, jordbær og vannmelon<3

Hvor er shortsen fra? Den så skikkelig fin ut!! :)

Svar fra Ida: Levis:)

Det så virkelig ikke dumt ut. Herlig at sommeren har kommet<3

Hvor er genseren fra? Super fin :) God sommer!

Skriv en ny kommentar