fjorten år

"Justin Bieber sier at vi må høre på politiet, men det er ikke så jææævlig lett når de er så respektløse duster!"

"Hei, politidame! Hør da, shemale!" 

"Kan dere se og ta ned det forbanna gjerdet før jeg dreper noen?!"

"Jeg ble faen meg skrevet opp av politiet i stad, nå har de navnet mitt."

"Vi stormer gjerdet, da. Ikke engang politiet kan stoppe tusenvis av beliebers."

En skal høre mye rart på Justin Bieber-konsert. Spesielt når man står inneklemt mellom hundrevis av jenter som stod opp klokken fem om natta for å stå på første rad, for så å havne utenfor gjerdet. Selv satt jeg på en restaurant i nærheten, og slapp unna med å vente i to og en halv. Det var ikke mye vi så der vi stod bak gitteret som ville aper, men vi har i hvert fall vært på Justin Bieber-konsert!

Og til alle jenter som gråter på konserter og ville ofret deres eget liv for storsjarmøren; ja, jeg skjønner at han er kjekk og har glimt i øyet og er kjekk og synger fint og er kjekk. Men tror dere for alvor at dere kommer til å bli dama hans ved å ha tusj i trynet og fargerike gensere med navnet hans på? Jeg tør vedde et par tusenlapper på at han ser på dere som stalkere - selv om han selvfølgelig er "glad" i fansen sin.

... Og forresten, så har jeg fått vite at det blir Justin Bieber-konsert i Oslo i 2013, så det er bare å slappe helt av. Selv om dere sikkert ikke får klint me'n da heller.

25

haha! Jævelig bra innlegg Ida :D

JB klinte jo til med mange norske fans han da! Leter du så finner du. Tror jeg fant et par fanbilder på vg, og noen på de jb-bloggene, og noen på twitter. Han kysser de på kinnet, den horebukken

Jeg befant meg ved en tilfeldighet ved hotellet hans da han kom ut. Hørte et usjarmerende lite krek brøle ut til en av de stakkars vaktene "Hvorfor løy du om at han ikke kom ut her? DE SOM LYVER KOMMER TIL HELVETE. DU KOMMER TIL HELVETTE ASSA!!!!!". Oh, so charming!

og....det må da vel være tydelig for alle i hele verden, at bieber snart må komme ut av skapet? maken til fenimin type skal du lete lenge etter,så jenter må gjerne sikle, men forgjeves spør du meg...

hahah, bra skrevet! er selv belieber, men tror ikke jeg er sååå gal...

Hahah! Du er så bra! Jeg hadde aldri våget meg ned i den suppa der. Jeg trodde bare Justin Bieber hadde en sang? Baby baby oh? Når ble det Michael Jackson tilstander?

Haha! Belieberne er nok bedre underholdning enn Bieber selv :-D

hahaha! jeg for min del holdt meg unna sentrum den dagen... :)

Haha :D Godt å se at flere enn meg tar det heeeelt med ro selv om han kommer til Oslo ;)

hahaha, beste jeg har lest i dag!
Kan ikke forstå hvorfor en gutt på 18 ikke vil ha småjenter som har tegnet seg selv i tryne? er jo heeeelt ubegripelig.

Nå synes jeg bloggen din er på vei tilbake til gamle høyder :) Bra jobba :D Kjekt å se at du får det til igjen :)

Det er litt skremmende å se at noen kan bli så besatt av en person. Det kan umulig være sunt å ha et slikt forhold til en kjendis. Jeg har forbilder selv, men jeg oppfører meg ikke som en idiot hvis jeg får mulighet til å se vedkommende.

Nå fikk jeg meg en god latter, du får virkelig sagt det!! :D

Hahaha, priceless kommentarer fra belieberne!

Jeg synes de er litt søte jeg, såå forelsket da!

stod utenfor gjerdet jeg og, men så heldigvis litt av bieber på scenen! også var det jo storskjermer som vi hvertfall så! :D bieber er virkelig en charming fyr, smilet hans må da være et av de fineste noen sinne? haha, belieber much kanskje??

Han er så femi at han burde vært en av guttevennene til Ida :D

de gjør det jo bare fordi det er gøy da, Ida! Lillesøsteren min er kjempefan og møtte opp med tusj i ansiktet og hele pakka, men hun er jo ikke dum sånn du får det til å fremstå på bloggen av den grunn, bare fordi hun vil gå helt ut når favorittkjendisen hennes endelig kommer til Norge!
Skjønner at du er moden og skikkelig kul og sånn, men du behøver jo ikke snakke så nedverdigende om dem vel..:) Du var jo fjorten en gang du og!

Tror den dagen var den eneste dagen i mitt liv jeg faktisk var redd for at en gjeng 12 år gamle jenter skulle finne ut at de ville nærmere og trampe meg ned.

Litt kjedelig å reise på konserten for å faktisk høre sangene hans mens det eneste jeg fikk høre var skriking fra jenter som helt sikkert ikke forstår hva han synger om.

Men, grom gutt :)

Enig med Caroline over her, men fortsatt jævlig bra skrivd! Haha, er litt todelt her.
Var der selv, og ble helt sjokkert når alle rundt meg stod og gråt. Hva faen griner de for? Kan de ikke bare være normalt glad når favorittkjendisen deres er der?

FAEN ASS!! Jeg elsker deg for dette innlegget! Just saying

Har liksom aldri helt skjønt hva som er greia med Justin Bieber, men etter alt oppstyret her i byen så måtte jeg jo sjekke ut litt videoer på youtube.. Og lillegutt har jo blitt stor! http://www.youtube.com/watch?v=aX9p8_uaet8&feature=branded Etter å ha sett dette her så kan jeg vel kanskje kalle meg en liten Belieber selv! ;)

Haha, du er så jævelig tragisk! Jeg sto rett ved deg! Viste ikke hvem du var engang, men så fortalte veninnen min meg at du hadde blogg og sendte meg linken, men uansett.. Du er så sykt tragisk.. Haha og jeg er ikke 14 jeg er 17.. Blir 18 på søndag. Og om vi liker han så bare Fuck Off! Herregud hvorfor var du der egentlig? Jævla bimboooo:)

Beliber: kanskje du ikke er 14 i alder, men på måten du skriver på så er det ganske tydelig hva den mentale alderen din er.

haha, den politimannen der er min storebror ;)

Svar fra Ida: han var veldig kjekk! Call me!

Skriv en ny kommentar