MORDEREN BAK MEG

Jeg må dessverre meddele at jeg er blitt bitt av løpebassillen. Jeg gleder meg til å løpe. Får lyst til å løpe, og sånt. Jeg syns fremdeles det er et helvete når jeg først sprinter avgårde, men det blir bedre og bedre for hver gang. Å fortelle dere at jeg starter et nytt og bedre liv hver jævla mandag har jeg gitt opp. Det kommer vel bare en dag hvor man blir lei av å tenke at man er feit hver gang man ser seg i speilet, og plutselig føler man en glede ovenfor det å gjøre noe med det.

Yes. Jeg ser ut som en mad tulling når jeg løper rundt, men det får så være. Mitt beste løpetips er så lite faglig som dette: finn deg en sykt skummel skog, tenk at det løper en morder bak deg, og så sprinter du fra den ene enden til den andre. Du tenker ikke på at du blir sliten en gang, så lenge du fokuserer på den sultne morderen som løper rett bak. HJELP! 

14

Hehe!

Takk for tips!!! :p

haha.. det tipset skal jeg bruke!
Jeg skulle så gjerne ønske jeg likte å løpe, men det er vel som du (og alle andre sier) - det blir bedre etterhvert! så får prøve på det gitt..
Goood tur!

Du må skaffe deg appen som heter Zombies, run! Sykt skummelt, har aldri løpt så fort i mitt liv :P Haha!

Bruker du fortsatt rockering treningen?:) isåfall hvordan går det?

Svar fra Ida: nei, det gjør jeg ikke :) Etter coolsculptingen var det veldig vondt, men skal
absolutt begynne med det igjen. Gruer meg til blåmerkene allerede!

Kjære Ida, hvordan går det med snusstoppen?

hugs

Svar fra Ida: jeg sluttet i 4 mnd, men nå snuser jeg fast :)

Du burde prøve å laste ned en app som heter Zombies, Run!. Den går ut på at du starter appen når du skal løpe, og musikken din spilles som vanlig. Plutselig får du meldinger fra "basen" om hvor zombiene er, også må du løpe fra de. Løper du for sakte kommer de for nært, og du må få opp farta. Genial app!

Svar fra Ida: haha, genialt! Skal prøve den. Kommer sikkert til å dø av skrekk, da.

Kunne du gitt oss en oppdatering på den Cool sculpten? For den hadde jeg helt glemt, og du ser jo fantastisk ut.. :)

hehe du er søt

Du er absolutt IKKE feit.....Men at du sier du føler deg feit, får meg til å føle meg ekstra feit (og ja...jeg ER feit....) Du ser strålende ut!

Enig med Ida litt lenger opp her, hvordan går det med Cool sculpten? Lurer veldig!:)

Haha, BESTE tipset. Elsker humoren din <3

Et annet treningstips: hvis du har bil og kjører et sted der du betaler for parkering (som hvis du skal løpe rundt sognsvann), betal for ganske kort tid! Skulle løpe rundt sognsvann en gang og hadde betalt for ca. 25 min. Løp feil og løp til ullevålseter og tilbake i stedet. Aldri løpt en mil så fort for å unngå å få parkeringsbot. Hehe :)

Ha-ha, du bør prøve det der i virkeligheten en gang. det gjorde jeg og det er det forteste jeg har løpt i mitt liv. Bør prøves med svømming også.

Skriv en ny kommentar