LESERTILBUD

Dere er jammen heldige som er mine lesere! For nå har Neglhuset bestemt seg for å gi et tilbud til bare dere <3 Og tilbudet gjelder pedikyr, hører jeg jubelen? Pene tær er viktig, det har jeg sikkert blogget om en del ganger. Spesielt på sommeren har jeg alltid en fin pedikyr. Tær er jo ikke pene i utgangspunktet, så det er viktig å pynte litt.

Hvis dere booker time til pedikyr i løpet av denne uken, får dere støping av negler på tær med acryl eller gelè + minipedikyr og skrubbing av føtter for 600 kroner. Det pleier å være i 2-3 måneder. Mange farger å velge mellom, selv er jeg fan av den sjokkrosa og fransk, som dere ser på bildene over. Dere trenger ikke å ha timen denne uken, men den må bookes i løpet av uken.

For å booke time, ring eller send SMS til 458 33 166. Se nettsiden for flere bilder og priser!

8

Veldig kjekt med sånne tilbud :)

Hva skjer med caps lock på alle overskriftene? Grøss...

Hei! Hvor har du kjøpt chanel vesken din og hvilken modell er de?? Kjempe fin!! :-D

Hei.
Fin blogg du har:-) Titt gjerne innom meg..

Gry

ELSKER den rosa :-D

Ilaktionova

Just awesome!

ilaktionova.blogspot.com

Artig at de anbefaler bloggen idawolff.com ;-)

Hva mener du med at tær ikke er pene i utgangspunktet? Legg ut bilde av dine tær da. Det er ofte det mest feminine med en flott jente. Nå er ikke alle velsignet med pene tær, men de som er bør fremheve dette. Feilen er at mange med stygge tær er ukritiske til dette og det er de som oftet sprader rundt i åpne sko/sandaler. Nei, flotte jenter med pene tær; show them off, og ikke skjul disses naturlige ynre med å lakkere neglene, det blir bare slutty. Det hederlige unntaket er fransk pedicure, da det kun fremhever den naturlige femininitet. :-)

Skriv en ny kommentar